Categorized | GÜNDEM

eczana ararken katil oldular izmir buca da nöbetçi eczane araken katil olan gençler

katilİzmir Buca’da, önceki gece eczane arayan iki kişi ile adres sordukları gençler önce küfürleşti, sonra kavgaya tutuştu. Araya giren İsmet Kızıl bıçaklanarak öldürüldü

İzmir’in Buca ilçesinde Eshot’ta çalışan Ali B. (31) ile Meftüm Feyami B. (41), nöbetçi eczanenin adresini sordukları gençlerle tartıştı, kavgaya dönüşen olayda bir kişi hayatını kaybetti.

Küfür yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada, gençlerin yakını olduğu belirtilen SSK emeklisi İsmet Kızıl (50) bıçaklandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz adam tüm çabalara rağmen kurtarılamazken, kavgada aldıkları tekme ve yumruklarla hafif yaralanan 2 arkadaş ise eczane eczane ararken kendilerini karakolda buldular.

DALGA GEÇTİLER

Olay, önceki gece saat 00.15 sıralarında Kozağaç semti 222/18 sokakta meydana geldi. Alkollü oldukları öne sürülen ve Eshot’ta çalıştıkları öğrenilen Ali B. ile Meftüm Feyami B, ilaç almak için gece saatlerinde nöbetçi eczane aramaya çıktı. İkili sokak üzerinde gördükleri gençlere nöbetçi eczanenin adresini sordu.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Gençlerin kendileriyle dalga geçmesi üzerine karşılıklı küfürleşmenin ardından çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İki grup tekme tokat birbirine girerken, gençlerin yakınlarından kavgaya karışan SSK emeklisi 50 yaşındaki İsmet Kızıl ise bir anda aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı. Ali B. ile Meftüm Feyami B. ise aldıkları tekme ve yumruk darbeleriyle hafif yaralandı.
Bağrışmaları duyan vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen asayiş ekipleri kavgayı ayırırken, ağır yaralı İsmet Kızıl ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Kızıl, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Hafif yaralı Ali B. ile Meftüm Feyami B. ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

BELİRSİZLİK VAR

İkilinin ifadelerinde cinayeti kabul etmedikleri öğrenilirken, Kızıl’ın 3 yerinden yaralanarak ölümüne yol açan suç aleti bıçağı kimin kullandığının ise henüz belirlenemediği ifade edildi. Zanlıların işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtilirken, polis soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Yararlanan Kaynak : Yeni Asır

No related posts.

ZF Şanzıman Ürünleri

Emeklilik İşlemleri Danışmanlık

İş – Eleman İlanları / Kiralık ve Satılıklar

- % 100 Google de çıkma garantisi ile ilanlarınızı süresiz bir şekilde yayınlıyoruz. İstediğiniz kelimelerle gelmez iseniz paranız iade.
------------------------------------------
- Tonlarca para harcayıp eleman bulamıyor musunuz ?
- Kiralık ve satılıklarınızı istediğiniz fiyata satamıyor musunuz ?
------------------------------------------
TÜM DÜNYADAN ELEMAN VE MÜŞTERİ BULMA İMKANI SADECE İNTERNETTE

0555 339 79 79
0 507 737 42 21

GÖRÜLMEMİŞ OLAY

- İnternetimiz isimtescil.net firmasına uğrayıp ordan çıkıyor internete...
- Kontrol mekanizması bu olsa gerek.
- Tabi bu işin destekçileride Türk Telekomdan...
- Sebep bir takım olaylar ortaya çıkmasın gündeme gelmesin.

- isimtescili.net sahibi FBS İnternet Hosting Hizmetleri...
- FBS İnternet Hizmetleri sahibi Yıldız Holding...
- Yıldız Holding sahibi ÜLKER...
- Ülker İş Ortakları Microsoft ve Türk Telekom.
- EVET TÜRKİYENİN GERÇEKLERİ BAKALIM NE ZAMAN GÜNDEME GELECEK.

TurkiyemHost İnternet Bilişim Hizmetleri

Gürbüz Yapı Market Malzemeleri

Özcan Anahtar Sincan / ANKARA

İsim Tescili / Web Alanı / Web Tasarım / E-Posta / Reklam

- İnternet siteniz için gerçek yol haritası
- Tüm işlemler yasal olarak sizin adınıza
- Yapılması gerekenlerin hepsi,
- Uygun fiyatlarda ve hızlıca,

- Ücretsiz danışmanlık hizmetleri

Tınaz Tepe Mağarası / Seydişehir

Reklam

Haberleri Çalmıyoruz

- Haberin nerde yayınlandığı veya nasıl yayınlandığı değil,önemli olan haberin okunması ve okuyucu kitlesine ulaşmasıdır.
- Haberlerin internet üzerinden duyurulmasının sebebi budur.
- Haberveriyoruz, haberleri daha fazla okuyucu kitlesine ulaşmasını sağlamaktadır.
- Haberveriyoruz sadece haber vermektedir. Bu haberleri internet üzerinde bulunan büyük medya kuruluşlarının sitelerinden almaktadır. Şuana kadar hiç bir medya kuruluşu haberlerimizi yayınlamayın diye bir uyarıda bulunmamıştır. Bulunduğu takdirde o sitenin ve o medya kuruluşunun haberlerini yayınlamayacağız.

Merter Güvenlik Kilit Anahtar

Firma Kayıt Rehberi

Google Reklamları

İddia Kupon Sargılama

Merter Anahtar - Kızılay / ANKARA

Üç Boyutlu Chat ve Sohbet Sitesi

Arkın Of Life

Emek Harcadık...

Lüften Şikayet ve Haberleriniz İçin

+90 555 339 79 79
+90 507 737 42 21
+90 531 557 89 28

Bu Gün Haberleri Okuyanlar

Günlük Ziyaretçiler: 75 Toplam Ziyaretçi : 49064 Sitede Olanlar : 0