Haber Veriyoruz

Haber Veriyoruz sitesi ilk olarak Orhan Candan tarafından tescil edilmiş ve güncel haberler yayınlayarak internet yayınına başlamıştır.  2004 yılında Orhan Candan tarafından Mehmet Arkın Gürbüz’e devredilerek internet haber sitesi yayınına gazete haberlerini yayınlayarak devam etmiş ve devam etmektedir. Hali hazırda şuan gündemdeki haberleri sıcağı sıcağına yayınlamaya devam etmektedir. Haber kaynakları tamamen günlük gazeteler olmasına rağmen, kendi yakalağıdı haberleri de sizinle paylaşmaktadır.

Ayrıca istediğiniz zaman her türlü haber gönderebilirsiniz. Haber kaynağı siz olarak gösterilmek kaydı ile yayına alınır. Haberin içeriği incelenerek haberler yayınlanır. Daha Fazla Bilgi ve Diğer İletişimler İçin Lütfen.

haber@haberveriyoruz.com mail adresine mail atarak veya 0 555 339 79 79 – 0 532 708 30 04 nolu telefonları arayarak iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks