Ramazan'ın en anlamlı kutlandığı yerlerin başında şüphesiz Kabe geliyor.Dünyanın dört bir yanından binlerce müslüman Ramazan nedeniyle Kabe'ye akın etti.
Web de Reklamın Adı İnternetten Para Kazanmak . İstermisiniz ??? www.webreklam.org Partneriniz Burada Hayata Yeni Bir Arkadaşla. Başlamak İstermisiniz! www.sontutkum.com
Mermer de ve İnşaat İşlerinde Kaliteli İşçilik Profesyonel Ekip... Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen; 0.312 433 23 15 (Pbx) www.dogusimal.com
kabeden ramazan görüntüleri
KABE'DEN SÜPER RAMAZAN GÖRÜNTÜLERİ!..
Ramazan'ın en anlamlı kutlandığı yerlerin başında şüphesiz Kabe geliyor.Dünyanın dört bir yanından binlerce müslüman Ramazan nedeniyle Kabe'ye akın etti.
Kabe'nin avlusunda orucunu açmak isteyen müslümanlar saatler önce avluyu dolduruyor.
Suudi görevliler önce bütün avluya naylon ile kaplayarak orucunu açmak isteyenler için içinde 3 hurma ve su bulunan kablar veriyor.Bu 3 hurma Kabe'nin bereketinden orucunu açanları gerçekten douyuruyor.Gün boyu aç kalan bu insanlardan kimse bu 3 hurma için şikayetçi olmadığı gibi tamamı bu hurmaların kendilerini doyurduğunu söylüyor. Oruçlar açıldıktan sonra topla olarak Akşam namazı kılan müslümanlar, sonra Kabe'yi tavaf edip Allah'a yalvarıyor.
Ramazan boyunca tekrarlanan bu ibadet sırasında Kabe'de deyim yerindeyse iğne atsan yere düşmeyecek hale geliyor. habervitrini