WebSite  

Msn: haberveriyoruz@windowslive.com

Ana Sayfa > Türkiye > jiletli işkenceyle fuhuş

jiletli işkenceyle fuhuş

19-11-2008
Yurtdışından iş vaadiyle getirdikleri kadınlara zorla fuhuş yaptıran şebekenin 21 yaşındaki genç ve güzel bir kadını ağlarına düşürdükten sonra işkence ile fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı.
Kaynak:


Web de Reklamın Adı
İnternetten Para Kazanmak .
İstermisiniz ???
www.webreklam.org

Partneriniz Burada
Hayata Yeni Bir Arkadaşla.
Başlamak İstermisiniz!
www.sontutkum.com



Mermer de ve İnşaat İşlerinde
Kaliteli İşçilik Profesyonel Ekip...
Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen;
0.312 433 23 15 (Pbx)
www.dogusimal.com

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?
Mükemmel
Çok İyi
İdare Eder
Fena Değil
Kötü

Jiletli işkenceyle fuhuş!   



Yurtdışından iş vaadiyle getirdikleri kadınlara zorla fuhuş yaptıran şebekenin 21 yaşındaki genç ve güzel bir kadını ağlarına düşürdükten sonra işkence ile fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı. Şebeke üyeleri bugün adliyeye sevk edildi. Yedi aydır çetenin elinde olan ve fuhuş yaptırılan genç kız yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Genç kız, vücudunda bir çok işkence izi olduğunu belirterek, kollarındaki jilet izlerini gösterirken, sürekli olarak yüzüne kezzap dökeriz tehdidiyle de karşı karşıya kaldığını söyledi. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerinin aylardır süren araştırması sonucu, kadınlara zorla fuhuş yaptıran ve Konya'da da fuhuş şebekesi kuran Mersin Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olan U.K'nin hayat kadınlığı yapan eşi aracılığıyla yönettiği fuhuş şebekesi Pazar günü sabah yapılan operasyonla çökertilmişti. Operasyon sonrasında yakalanan 7'si Rusya, Gürcistan, Ermenistan, Azerbeycan ve Moldovya uyruklu olmak üzere toplam 27 şüpheli sorgularının tamamlanmasının ardından Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrölünden geçirildi ve adliyeye sevk edildi.

Fuhuş şebekesinin cezaevindeki lideri U.K'nin Konya'da yapılanmaya gittiği sırada zorla zengin şahıslara gecelik 750 YTL'ye fuhuş yaptırdığı genç kadın A.B, şebekenin yakalanmasıyla kurtuldu. Polisin yaptığı baskından sonra kurtulan genç kadın şikayetçi olurken yaşadıklarını da anlattı. 21 yaşındaki A.B, "Bir iş yerinde sekreter olarak çalışırken, bir bayan arkadaşım beni U.K. ile tanıştırdı. Sürekli gelip giden U.K, benim aile desteğim olmadığı için evlenmek için bana ev kurdu. Yaklaşık 1 ay sonra evde bana işkence yapmaya ve erkeklere pazarlamaya başladı. Her gün dövüyor, kollarımı jiletle kesiyor ve o şekilde hayat kadınlığı yaptırıyordu. Yüzüm güzel olduğu için de sürekli olarak yüzüne kezzap atarım diye tehdit ediyordu. Bir gün yine eline bıçağı aldı ve bıçağı yüzüme doğru salladı, eğilince bıçak sırtıma geldi yaralandım, tedavi bile ettirmedi. Kaçmak için girişimlerim olmasına rağmen çözüm bulamadım. İş adamlarına beni gecelik 500, 750 ve bin YTL'ye satıyordu. Bazen 70-80 yaşlarındaki kişilere daha yüksek paralara gönderiyordu. Kendisi uyuşturucu kullanıyordu, beni de alıştırmak istedi, ben alışmadım ama alkol bağımlısı oldum. 7 ayım ölüm gibi geçti" dedi.



"KARISIYLA BİRLİKTE İŞKENCE YAPTILAR"

Kendisinin yanına zamanla başka kadınların da getirildiğini vurgulayan A.B., "Hayat kadınlığı yaptırdığı kadınları uyuşturcuya alıştırmaya çalışıyordu. Bana defalarca kokain vermeye çalıştı ama ben her seferinde reddettim, kullanmadım. Uyuşturucudan kaçtım, alkole alıştım. Sürekli alkol alıyorum, beni müşteriye gönderdiğinde mutlaka alkol almam gerekiyor. Bir kez bile isteyerek müşterileriyle birlikte olmadım. 7 ayım ölüm gibi geçti. Sürekli dayak yediğim için yumrukları hissetmiyordum. Bazen U.K. karısıyla birlikte beni dövüyordu, işkence yapıyordu. Odamın kapısını kilitleyip başıma bir nöbetçi dikiyorlardı. Hiçbir insan benim düştüğüm duruma düşmesin. Polis beni bu şebekenin elinden kurtardı, benim gibi durumda olanlar varsa mutlaka bir şekilde polise başvursunlar" şeklinde konuştu.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerinin aylardır süren araştırması sonucu, kadınlara zorla fuhuş yaptıran ve Konya'da da fuhuş şebekesi kuran Mersin Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olan U.K.'nın hayat kadınlığı yapan eşi aracılığıyla yönettiği fuhuş şebekesi Pazar günü sabah yapılan operasyonla çökertilmişti. U.K.'nın 22 ayrı sabıkası olduğu ve 18 yabancı hayat kadınına zorla fuhuş yaptırdığı ortaya çıkmış ve operasyon kapsamında 27 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti.

İHA

Diğer Yazılar
Fotoğraf Galerisi
sahte para nasıl anlaşılır yeni tl para ve sahte tl yi anlamanın yolları
maskeli tecavüz çetesi yakalandı
ağrıda kar yarım metre oldu 12-26-08 ağrıda kar yarım metre...

Ağrı şehir merkezinde kalınlığı yarım metreye yaklaşan kar ve beraberinde getirdiği soğuk hava yüzünden vatandaşlar...

bingölde yollar kapandı insanlar mahsur kaldı 12-26-08 bingölde yollar kapandı...

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kar ve tipi nedeniyle 3 saat mahsur kalan 4 kişi kendi imkanları ile kurtulmayı başardı.

yılbaşı biletleri 12-24-08 yılbaşı biletleri

Milli Piyango İdaresinin yılbaşı özel çekilişi için bastırdığı biletlerin yüzde 85'i satıldı...

harçlara zam tutarları 12-24-08 harçlara zam tutarları

Maliye Bakanlığı, harç tutarlarını 1 Ocak 2009 tarihinden geçerli olmak üzere, yeniden değerleme oranı çerçevesinde...

o an fotoğrafları 12-24-08 o an fotoğrafları

Gelişen teknoloji, fotoğraf kalitesini de her geçen gün...

2008 kpss tercihleri 12-24-08 2008 kpss tercihleri

Öncelikle tercihler 24 aralık 2008 ile 5 ocak 2008...

elle tacize 12 yıl hapis 12-24-08 elle tacize 12 yıl hapis

Konya'da 7 yaşındaki kız çocuğunu elle taciz ettiği öne...

aselsan ın yeni silahları 12-24-08 aselsan ın yeni...

Yeni donanımlarıyla artık Türk askeri düşmanını başını...

şeytan yaratılmasaydı cennet olurmuydu 12-23-08 şeytan yaratılmasaydı...

Şeytan yaratılmamış olsaydı insanoğlu cennette mi kalırdı?...

bilgisayar oyunları romatizma nedeni 12-23-08 bilgisayar oyunları...

Bilgisayar oyunları, günümüz eğlence dünyasının en büyük...

açıköğretim kayıt yenileme zamanı 12-23-08 açıköğretim kayıt...

Açıköğretim'de 2008-2009 öğretim yılı kayıt yenileme...

atalarımız maymun muydu 12-23-08 atalarımız maymun muydu

CHP'li Arıtman'ın Cumhurbaşkanı Gül hakkındaki açıklamaları...

Haberlerinizi Bizimle Paylaşabilirsiniz.

haberveriyoruz@windowslive.com

Faks 0 (312) 433 23 28

Sizinle Büyüyeceğiz... MSN resimlerini indirerek Bize ve Size ait olan web sitemizin reklamını beraber yapalım. Beraber büyüyelim... Resmin üzerinde iken mousun sağ tuşuna basarak resmi farklı kaydedin. Ve msn resminiz olarak kullanın. Teşekkürler...

Copyright © 2008 Haber VeriyoruzTüm Yasal Hakları Saklıdır, | Tüm Yazılar ve Resimler Yazarların Sorumluluğu Altındadır./ All rights reserved. Web Tasarım Turkiyem Hosting Hizmetleri