1 milyon öğretmene yönelik düzenlenecek mesleki eğitim programı.

üm öğretmenler 30 saatlik eğitim programı kapsamında.

1 milyon öğretmenin mesleki çalışma programı hazır.

MEB, okulların tatile girmesinin ardından yaklaşık 1 milyon öğretmene yönelik düzenlenecek mesleki eğitim programının detaylarını belirledi. Tüm öğretmenler 30 saatlik eğitim programı kapsamında, çocuğa yönelik ihmal ve istismarın önlenmesi seminerleri ile afet eğitimine tabi tutulacak. MEB, öğretmenlerin yaz tatilinde okumasını tavsiye ettiği listeyi de güncelleyerek, doğa ve sanat eğitimine vurgu yapan yeni kitaplar ekledi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların tatile girmesinin ardından yaklaşık 1 milyon öğretmene yönelik düzenlenecek mesleki eğitim programının detaylarını belirledi. Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, mevzuat doğrultusunda 30 Haziran’a kadar sürmesi gereken seminer takvimi, bu yılki bayram ve seçim tarihi nedeniyle güncellendi. Öğretmenler, 14 Haziran arife günü ve 25-29 Haziran tarihleri arasında idari izinli sayılacak.

Tombik

Öğretmenler, mesleki çalışma döneminin ilk haftalık bölümünü 9-13 Haziran 2018 tarihleri arasında görev yaptıkları okullarda, ikinci haftasını 18-22 Haziran 2018 tarihleri arasında seçimde görevli olanlar hariç olmak üzere, istemeleri halinde farklı il veya ilçelerdeki okullarda tamamlayabilecek. Öğretmenler arife günü ve haziran ayının son haftası idari izinli sayılacağı için seminer programı 9 Haziran Cumartesi başlayacak.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks