1977 yılında Müslüman olduktan sonra adını Yusuf İslam olarak değiştiren İngiliz şarkıcı Cat Stevens

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Yusuf İslam'dan Yeni Zelanda Başbakanı Ardern'e Övgü: "O Benim Kahramanım".

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Yusuf İslam’dan Yeni Zelanda Başbakanı Ardern’e Övgü: “O Benim Kahramanım”.

1977 yılında Müslüman olduktan sonra adını Yusuf İslam olarak değiştiren İngiliz şarkıcı Cat Stevens’dan, Yeni Zelanda Başbakanı Ardern’e övgü geldi. İslam, Adern için “O benim kahramanım ” yorumunda bulundu.

Yeni Zelanda’nın Christchurch kentindeki Al Nur ve Linwood camilerine düzenlenen terör saldırısının ardından söylemleri, davranışları ve çıkardığı yasalarla tüm dünyanın takdirini kazanan Jacinda Ardern’e bir övgü de dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Yusuf İslamYusuf İslam’dan geldi.

Tombik

Hagley Park’ta, terör kurbanları için Yeni Zelanda Genel Valisi Patsy Reddy, Başbakan Jacinda Ardern, Avustralya Genel Valisi Peter Cosgrove, Avustralya Başbakanı Scott Morrison’un yanı sıra 59 ülkeden temsilcilerin katılımıyla düzenlenen Ulusal Anma Töreni’nde sahneye çıkan Yusuf İslam, Yeni Zelanda Televizyonu’na (TVNZ) özel röportaj verdi.

RÖPORTAJDA DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Törende, terör mağdurlarının anısına “Barış Treni” adlı şarkısını seslendiren Yusuf İslam, aynı gün akşam verdiği ve duygusal anlar yaşadığı röportajda, saldırıyı öğrendiği andan itibaren hissettiklerini paylaştı.

İki camiye yapılan terör saldırısını yaşamını sürdürdüğü Dubai’de haber izlerken öğrendiklerini ve duyduklarına inanamadıklarını belirten Yusuf İslam, o anki tepkisini ‘”Christchurch, Yeni Zelanda. Ne Sonra ne olduğu dank etti, şeytani bir insan gelip kendi düşünceleri için canavarca bir olaya sebep oldu.” sözleriyle aktardı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks