2018 yılında zengin daha fazla zengin oldu fakir daha da fakirleşti.

2018 yılının acı gerçekleri.

2018 yılında zengin daha fazla zengin oldu fakir daha da fakirleşti.

Maalesef acı ve gerçek olan bu. 2018 yılı Medya tarafından gösterilmeyen acı haberler ile dolu. Azınlık kendini daha çok mutlu etti. Çoğunluk ise daha fazla acı çekti. Üstüne üstlük sadece Türkiye değil. Bir çok ülkede zenginler daha fazla para kazandı. Fakirler ise yaşamak için daha çok çalıştı.

Sürekli ABD yi örnek vermeye gerek yok. Oturun araştırın ve öğrenin. Yazılanlara inanmıyor iseniz veya yeterli değil ise buyrun teknoloji masanızda.

Tombik

Kendisini Devletlerin başına adıyanların mal varlığını inceleyin. ABD ye gidin, Fransaya gidin, İngiltere’ye gidin sokakda ki insanları sorun aynı şeyi söyleyecekler. Zengin zenginleşti fakir fakirleşti.

Benzer Haber
1 5

Yeni Dünya Düzen’inin ilk adımları bunlar. 2018 hayat pahalılığın dışında adaletsizliğin çok fazla olduğu bir yıl oldu. Adalet mekanizması kişisel mekanizmalara dönüştü. Adalet güçlülerden yana oldu. Adalet kavramı ‘Güçlünün dediği olur…‘ kavramının yerini aldı.

2018 yılı iyi olarak sadece inşaatları büyüttü. Binalar yükseldi. Ama bunlara kimlerin nasıl sahip olduğu açıklanmadı. Yüksek yüksek binalar yapıldı. Mülk sahibi olmak zorlaştırıldı. Doların değeri yükseltildi. 2018 yılın da İnsanlık çok ağır darbeler aldı. Hiç bir medya kuruluşu 2018 yılının gerçeklerini yıl sonunda yansıtmadı. Belki bir çok olay ve durum zenginlere, politikacılara ve medya kuruluşlarına dokunuyordu. Para ile oynayanlar sistemlerini sağlamlaştırdılar.

2019 yılı tam bir kısır yıl olacak. Ne ülkelerin ekonomileri büyüyecek ne de zengin daha fazla zenginleşecek. Çünkü insanların alım gücü tükenecek. Ekonomiyi canlandırmak için çeşitli oyunlar düzenlensede maalesef bu oyunları oynayacak oyuncular bulunamayacak. 2019 insanlık için bilinçlenme yılı olacak. İnsanlar iyiyi kötüyü ayırt edecek ve ona göre tetbir alacaklar.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks