40. Kez düzenlenecek İstanbul Maratonu.

Başkan Uysal: “40. İstanbul Maratonu’nda 10 Bin Kişi Görev Alacak!”

Başkan Uysal: “40. İstanbul Maratonu’nda 10 Bin Kişi Görev Alacak!”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal, 40. Kez düzenlenecek İstanbul Maratonu’nun dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olduğunu belirterek, “Dünyada bir kıtadan diğerine, denizin 65 metre yüksekliğinden Boğaz’ın üzerinden koşulan başka bir maraton yok. Önümüzdeki dönemde dünya sıralamasında ilk sıralara yükseleceğine inanıyoruz. Tüm halkımızı ailecek, Türkiye’nin en büyük katılımlı spor organizasyonuna davet ediyorum” dedi.

Vodafone 40. İstanbul Maratonu kapsamında Maraton ve Spor Fuarı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın katılımıyla açıldı. Açılışa Başkan Uysal’ın yanı sıra Spor İstanbul Genel Müdürü Abdulhalim Aksu, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Vodafone İcra Kurulu Başkanı Engin Aksoy, çok sayıda sporcu ve davetli katıldı.

Tombik

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, açılışını yaptıkları Maraton Fuarı’nın 3 gün boyunca açık kalacağını belirterek: “Maratonun sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi, halkımızın sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesi adına bu fuar 3 gün boyunca açık kalacak. Burada hem geç kayıt imkanı olacak hem de maraton ile ilgili bütün bilgilendirmeler yapılabilecek. Ayrıca spor adına son teknolojilerin burada görünmesi adına iyi bir imkan sağlayacak. Bütün İstanbulluları fuara ve maratonumuza bekliyorum” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks