ABD’de devam eden ve Reza Zarrab’ın tanık olduğu “Hakan Atilla davası” Halk Arenası’nda gündeme geldi.

Yılmaz Özdil, Reza Zarrab’ı anlatırken hem eğlendirdi hem düşündürdü.

ABD’de devam eden ve Reza Zarrab’ın tanık olduğu “Hakan Atilla davası” Halk Arenası’nda gündeme geldi. Yılmaz Özdil, “Reza’nın İran’a gönderdiği her kuruş Türk milletinden çalınmıştır. İhracat yapma fırsatımız çalınmıştır. Halk Bankası’ndan azalan her para ihraç malımızın çalınmasıdır” dedi. Yılmaz Özdil’in kendine has üslubu ile salonu kırdı geçirdi.

Duayen gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası’nda usta yazar Yılmaz Özdil’in konuyla ilgili açıklamaları özetle şöyle:

Tombik

“NİYE TUTUKLADILAR KARDEŞİM?”

Hayırsever vatandaşımızı tutukladılar. Neden kardeşim? Ticari deha. Merak ediyorum. bütün dünya bu davaya odaklanıyor. Sadece Türk hükümeti ile ilgili bir dava değil, İran ambargosuyla ilgili. Dünya çapında bir mesele. Dünya çağında bir organizyonun profili çıkarılıyor. Ceza alması söz konusu olan sadece Türk bankası değil. İngiliz, Alman bankaları da ceza aldı. Öyle bir izlenim sunuyorlar ki; sanki bütün dünya bizim üstümüze geliyor. Bu davada ne olacak diye beklerken Man Adası nerden çıktı? Bırak şu davayı izleyelim. Bu dava varken dava, açıklama vb. hani Rıza!

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks