Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan’a karşı Cumhurbaşkanı adayı olarak ortaya çıkmaz.

Numan Kurtulmuş’tan Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı adaylığı iddiasına ilişkin açıklama.

Bakan Kurtulmuş, Abdullah Gül’ün 2019’da Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı sorusuna, “Tanıdığım kadarıyla, bildiğim kadarıyla Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan’a karşı Cumhurbaşkanı adayı olarak ortaya çıkmaz” şeklinde yanıt verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 2019’da Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı sorusuna, “Tanıdığım kadarıyla, bildiğim kadarıyla Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan’a karşı Cumhurbaşkanı adayı olarak ortaya çıkmaz” şeklinde yanıt verdi.

Tombik

Kurtulmuş, Gül’ün 696 sayılı KHK’ye yaptığı eleştirinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarıyla ilgili olarak da “Önümüzde zor bir süreç var, hakikaten çok zor bir süreç var. Öyle 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimi güle oynaya rahat, çantada keklik bir seçim değil” dedi.

Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek’in haberine göre, Bakan Kurtulmuş Antalya’da buluştuğu gazetecilere 2017 yılını ve 2018 projelerini anlatırken siyasi konulardaki soruları da yanıtladı.

Kurtulmuş, “Gül ne yapmak istiyor” sorusuna “ben kimin ne yapmak istediğini bilmiyorum, ama benim bildiğim Abdullah Gül Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı cumhurbaşkanı adayı olarak çıkmaz” yanıtını veren Kurtulmuş, “Gül artık tanıdığınız Gül değilse” denilince de “Tanırım” yanıtını vermekle yetindi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks