Adalet tecelli etmiyor ancak sürekli bir değişim var.

Gördüğünüz ve okuduğunuz değil onun gizlemiş olduğu veriler beyninize işleniyor.

Her gün göz attığınız gazete manşetlerinde sistem ve verilmek istenen hep aynı. Bu bir bilinçaltı operasyonu.

Gördüğünüz ve okuduğunuz değil onun gizlemiş olduğu veriler beyninize işleniyor.

Örneğin; Emeklilere Zam…

Tombik

Aslında bu başlık da Emeklilere Zam değil sizin ihtiyacınız olan ve ekonomik düzenin size vermiş olduğu maddeyi artırma ve mutlu olma hedefi var. Tüm iyi başlıklar sizi mutlu etme amaçlı. Diğer başlıklar ise sizin sahip olduğunuz düşünceleri, desteklemiş olduğunuz hayat şartlarına yönlendirmek. Bir takım haberler ise tamamen intikam üzerine kurgu edilmiş.

Anlayacağınız tüm basın yüceltilmiş ve düzen tarafından sizin için yönlendirilmektedir. Gerçek haberler ve insanlığı geleceğe taşımak yerine, sizin için hazırlanmış olan hayata sizi adapte etmek. Ama siz yıllardır gazeteye bakış açınızı, haberleri algılama şeklinizi değiştiremediğiniz için hiç bir zaman bunları düşünemediniz. Bunu da normal karşılamak gerek…Yıllardır sizi uyutarak bir yaşam şekli belirlemişler.

Halen aptal yerine koyulmanız halen gerçekleri görememeniz maddeye verdiğiniz değerden ve korkularınızdan meydana geliyor.

Ölenlerin arkasından sürekli ağlıyorsunuz. Belki ölüm bir kurtuluş olabilir. Basında çıkan ölüm haberlerine üzülüyorsunuz…Sebep? Çocuk yaşta ölmek, genç yaşta ölmek…hangi yaşta ölürseniz ölün değişen bir şey yok.

Baki olan ölümden sürekli bahseden medya kuruluşları aslında size ölüm ile bir korkuya salıyorlar. Kendileri yaşamak gibi ölümü de çok iyi kavramışlar. Ama sizi sürekli bunun ile korkutmaya çalışıyorlar. Çünkü korku Allah’a teslimiyet değil şeytana teslimiyetdendir.

Sizi ölüm ile korkutarak Adaletin sağlanmasını sürekli engelliyorlar. Bunu da sürekli yaptıkları değişikliklerle sağlıyorlar.

Bir türlü uyanamadınız. Artık mideniz ile düşünmeyin bırakın… Beyniniz ile düşünmeye başlayın…

Haber Veriyoruz.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks