Adalet teknoloji tarafından ele geçirildi.

Uyuyan insan...

Uyuyorsunuz. Güzellik uykusuna mı yattınız. Bu olamaz çünkü gelen geçen öpüyor uyanmanız gerek.

  • Demek ki öpücükleri de hissetmiyorsunuz artık…O kadar çok öpüldünüz ki. Halbuki her öpüşme sahnesinde sansür uygulanmıştı. İşte öpüşme sahnelerine o sansür koyulurken size başka şeyler koydular. Siz bir türlü hissetmediniz yada hissettiniz ancak zevk almaya çalıştınız. Bakın ne hale geldiniz…Ne demişler Abdülrezak orada değilse gelmem fıkrasına döndünüz.

Yaşamı parçalıyıp önümüze bir pislik gibi sunan midesizler adalet mekanizmasını da teknolojiye bağlamak istiyorlar.

Benzer Haber
1 134
Tombik
  • Allah’tan bahsedenlerin Allah’ın gerçek varlığını kabul ettiklerini düşünürsem, akıllarının nerede olduğunu sormak zorundayım. İnsanlığın en hassas konusu, en önemli varlığı olan Adalet Mekanizmasının vicdandan çıkarılıp makinelere bağlanması kadar vahim bir durum olamaz. Bu makineleri kodlayanların  kendilerini Allah zannetmeleri ise ne kadarlık bir vahşet içerisine düştüklerini görmektermektedir. Elini vicdanına koymadan Adalet Mekanizmasının bölümlerini işgal edip karar mekanizmasını oluşturanların durumu acılar içinde.

Her ne kadar haklar çiğnenip, hukuklar ayaklar altına alınsada her insan yaptığının hesabını verecektir. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmayacaktır. İnananlar bu inanç ile yaşar bu inanç ile ölür. Onun içindir ki; Eğer Adaleti de teknolojiye teslim etti iseniz, insan olarak orayı terk edin. Bırakın makineler bir vicdana sahip olsun ve onlar karar versinler. Emin olun makinelere her şeyi verir iseniz,  sizden daha doğru karar verecektir.

  • Tabi her şeyi verir veya verebilir iseniz…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks