Adana’da narkotik ekipleri hem ABD hem de Türk vatandaşı olan 7 dil bilen kimyager kadını

ABD’li kimyager kadından Hollywood’un filmleri.

ABD’li kimyager kadından Hollywood’un filmlerini aratmayan uyuşturucu sevkıyatı.

Adana’da narkotik ekipleri hem ABD hem de Türk vatandaşı olan 7 dil bilen kimyager kadını, ABD’den kargoya vererek Türkiye’ye getirdiği likit esrar ve marihuanayı spor salonunda kargo görevlisinden teslim alırken suçüstü yakaladı. Genç kadın uyuşturucunun kendisine ait olduğunu ancak ABD’de likit esrarın kanser tedavisinde kullanıldığını, kendisinin de Türkiye’de gerekli izni alıp tedavi amaçlı kullanacağını ileri sürdüğü öğrenildi.

Adana’da narkotik ekipleri hem ABD hem de Türk vatandaşı olan 7 dil bilen kimyager kadını, ABD’den kargoya vererek Türkiye’ye getirdiği likit esrar ve marihuanayı spor salonunda kargo görevlisinden alırken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan kadın, esrarı kanser tedavisinde kullanacağını ileri sürdü.

Tombik

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir kargo şirketi çalışanları ABD’den gelen kargonun hem teslimat adresinde alacak kişinin ismi olmamasından hem de kargodan koku yayılmasından şüphelenerek polise haber verdi. Bunun üzerine olay yerine Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geldi. Ekip kargoyu inceledikten sonra kutuda esrar olduğunu tespit etti. Polis kargo sahibini belirlemek için belirtilen adresteki spor salonuna gitti. Kargo görevlisi de spor salonuna gelerek, isimsiz paket gönderildiğini söyledi. Bir süre sonra kargo görevlisinin yanına spor yapan bir kadın gelerek kargonun kendisine ait olduğunu söyledi. Kadın kargoyu aldıktan sonra sivil ekipler kadının yanına gelerek polis olduklarını söyleyip kutuya el koyup, kadını da gözaltına aldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks