AK Partili Mehmet Metiner, bugünkü köşesinde CHP’nin ‘Salih Müslim kırmızı halılarda karşılandı.

AK Partili o isim ‘bilmeyenler bilsin’ diyerek anlattı: Salih Müslim…

AK Partili Mehmet Metiner, bugünkü köşesinde CHP’nin ‘Salih Müslim kırmızı halılarda karşılandı’ safsatasının bilinmeyenlerini anlattı.

Tartışmalara katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Star gazetesindeki köşesinde Türkiye’ye çağrılan Müslim”>Salih Müslim’in MİT yetkilileri ile görüştüğünü, ne cumhurbaşkanı Erdoğan ne de Davutoğlu tarafından kabul edilmediğini yazdı. İşte o yazının ilgili bölümü:

Tombik

ALGI OPERASYONU

“CHP duru suyu bulandıracak iddialarda bulunmaya devam ediyor. PYD’nin eski başkanı Müslim”>Salih Müslim’in Türkiye’de “kırmızı halı” ile karşılandığı iddiası gibi. Bilmeyenler bilsin.

MÜSLİM’İN ZİYARETİNİN HABERİ ABD MENŞEİLİDİR

Müslim’in ilk Türkiye ziyaretinin haberi bizzat ABD menşelidir. Devletin istihbarat örgütü tarafından İstanbul’da görüşmeye çağrılan Müslim’in gazeteciler tarafından bir tek karelik fotoğrafının alınmamış olmasını haberleştiren malum ABD medyasının rahatsızlığı aşikârdır.

2014 yılında Ankara’da yeniden devletin ilgili istihbarat birimleri ve yetkililerince görüşmeye çağrılan Müslim’in “kırmızı halı” ile karşılandığı iddiası bir algı operasyonundan ibarettir.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks