Akıl akıldan üstündür ancak paranız ve kariyeriniz varsa…

Yediniz, içtiniz hiç düşünmediniz bunların içinde neler var.

80%
Awesome
  • Design

Basite indirgemeniz gereken başka durumlar varken bir takım akılsızlıkları yüceltmeniz, aklı ise hiçe saymanız ne kadar garip.

Maddeyi aklın ve insanlığın üstüne çıkardınız ya artık diyecek ve yazacak bir şey kalmadı.

Size öyle ‘Mutluluk Hormonları‘ aşıladılar ki, artık gözünüz ve gönlünüz mutluluktan başka bir şey görmüyor ve aramıyor.

Tombik

İşte maddeye verdiğiniz değerde ‘Mutluluk Hormonları’ndan geçiyor. Yediniz, içtiniz hiç düşünmediniz bunların içinde neler var. Ama bir hapın sizi iyileştirdiğine, ağrılarınızı giderdiğine çok çabuk bir şekilde inandınız.

  • En büyük bakış açınız ise; yaşlandınız, hastalanacaksınız ve ilaç kullanmak zorunda kalacaksınız diye kendinizi ve başkalarını avuttunuz. Hastaneye gittiniz doktorlara güvenip makinelerin içine girdiniz, makinelerin verdiği karar ile hareket ettiniz. Hep inandınız…
Benzer Haber
1 50

Hayatı size verildiği gibi kabul ettiniz. Çıkıp birisi ‘Hayat bu şekilde değil…‘ dediğinde ona hiç inanmadınız ve onu anlamak istemediniz. Çünkü bunu daha önce söyleyen olmamıştı.

Galiba siz şeytanı gördünüz ve nerede olduğunu biliyorsunuz. Size göre hayat formunu melekler oluşturdu. Her şey gül gülistanlık…Çıkıp hani birisi dese ki ‘Ben şeytanım…‘ ona da inanmayacaksınız. Çünkü daha şeytanın size neler yaptırdığını bilmiyorsunuz.

  • İlk olarak akıllı insanları itip kalkarak şeytana uydunuz. Sonra ise yalan söylemeyi ve ihaneti öğrendiniz. Daha sonra aldatmayı ve sonra şüpheye düşmeyi. Güveni zaten başında kaybetmiştiniz. Şimdi ise inançları yargılamasını öğreniyorsunuz. Ve sonra bu hayatın yalan olduğunu sana verilecek hayatın gerçek olduğunu anlamaya çalışacaksınız.

Geçici olan bu hayatta sana verilecek olan mutluluk hayatını kabul edeceksin. Mantık ölecek, gerçek inanç yok olacak, manevi değerler ise hiç olmayacak. Ve akıl sadece sana verilen hayata itaat edecek. Tabi bu Allah’ın verdiği kader olmayacak…Senin kaderini belirleyecek insanlar olacak.

İşte o zaman akla ihtiyacın olacak ancak bulamayacaksın. Beyin hücrelerinden o akıl hücrelerini söküp almış olacaklar…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks