Akit’in gerçek yüzünü ifşa ettiği Mor Çatı’nın kimyası bozuldu.

Mor Çete kudurdu: Akit’i susturun!

Akit’in gerçek yüzünü ifşa ettiği Mor Çatı’nın kimyası bozuldu. AB fonlarıyla Türkiye’de etki ajanlığına soyunan vakıf, gazetemizin susturulması amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar ile Adalet Bakanlığı’na çağrıda bulundu. ‘Mor çete’ aileyi korumaya yönelik adımlara da kin kustu.

Türk toplum yapısını bozmak isteyen AB’nin maşası Mor Çatı’nın kimyası bozuldu. Avrupa Birliği’nden bağış adı altında aldığı paraları miktar miktar deşifre ettiğimiz Mor Çatı Vakfı, Akit’in aileyi korumaya yönelik ses getiren haberleri üzerine paniğe kapıldı. Yayınladığı bültende devletin gazetemizi susturması gerektiği yönünde ifadeler yer alan vakıf, Türk aile yapısını korumaya dönük adımlara ise kin kustu. OHAL’e KHK’lara, teröre yardım ve yataklık eden belediyelere kayyım atanmasına karşı çıkan Mor Çatı, yuvaları darmadağın eden 6284 sayılı kanuna kalkan oldu.

Tombik

AKİT’İN YAYINLARI DOKUNDU

AB fonlarıyla Türkiye’de etki ajanlığına soyunduğu ortaya çıkan ve kamuoyunda “Mor Çete” olarak anılan Mor Çatı isimli vakfın “morcati.org.tr” adresi üzerinden yayınladığı “Ekim-Aralık” adlı e-bülteninde tuhaf sözlere yer veriliyor. Akit’in, 6284’ün yıkıcı etkilerine vurgu yaptığı ve aileyi korumaya yönelik ses getiren haberleri üzerine paniğe kapılan Mor Çatı’nın bülteninde gazetemizin susturulması amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı’na çağrıda bulunuluyor. Bültende, “Basında 6284 sayılı Yasa’yı kötüleme propagandası yapan (…) medya organları hakkında gerekli işlemlerin başlatılması için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Adalet Bakanlığı’nı göreve çağırıyoruz” ifadeleri yer alıyor.

MÜFTÜ NİKAH KIYMASIN!

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks