AKP dışında tüm siyasi parti liderleri tarafından istifa çağrıları yapıldı.

Ali Erbaş’ın fesli Kadir’i ziyaretiyle ilgili hükümet sessiz.

Ali Erbaş’ın fesli Kadir’i ziyaretiyle ilgili hükümet sessiz.

Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’nu, Ulu Önder’in aramızdan ayrılışının yıl dönümü olan 10 Kasım’dan bir gün önce cübbesiyle ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a tepkiler devam ederken, AKP dışında tüm siyasi parti liderleri tarafından istifa çağrıları yapıldı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuyla ilgili ne söyleyeceği ise merak ediliyor.

Diyanet İşleri Başkanı, takvimde gün kalmamış gibi 9 Kasım’da fesli meczubun evine cübbesini bile çıkarmadan hasta ziyaretine gitti. 10 Kasım’da Ata’sını anan Türkiye, o günden bu yana Erbaş’ın istifasını istiyor. Üç muhalefet partisinin lideri de açık açık hükümete çağrıda bulunarak, “Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı görevden alın” diyor.

Tombik

Hükümet kanadı halen sessiz… AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplumun ve siyasi liderlerin bu çağrılarına nasıl cevap vereceği merak konusu oldu.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks