AKP için 11 kişilik ekip 3 aylık çalışmayla 100 sayfalık referandum raporu hazırladı.

Ani Atatürk sevdasının nedeni ortaya çıktı: Referandum raporu.

AKP için 11 kişilik ekip 3 aylık çalışmayla 100 sayfalık referandum raporu hazırladı. 2018’de ‘icraat’ 2019’da ‘seçim’ odaklı politika yürütülmesi öneriler rapor, AKP’de son dönemde artan Atatürk vurgusu ve şehircilik söylemlerinde de etkili oldu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AKP yöneticilerinin son aylardaki söylemlerinde dikkat çekici bir değişim gözleniyor. AKP’de son aylarda öne çıkan politika değişikliklerinin, belediye ve il başkanı operasyonlarının, Atatürk vurgusu ve Meral Akşener’le ilgili değerlendirme yapmama tavrının altından ‘referandum raporu’ çıktı.

Tombik

Erdoğan: Atatürk’ü ruhu faşist, kendileri Marksist çevrelere mi bırakacağız?

Hürriyet’ten Nuray Babacan’ın haberine göre, 11 kişilik ‘Siyasi Analiz Komisyonu’nun 16 Nisan referandumunun ardından, üç ay süren çalışmayla hazırladığı ve 100 sayfayı aşan raporundaki tüm başlıklar, aşama aşama hayata geçiriliyor.

AMAÇ, ‘HAYIR’CILARIN OYLARI

‘Hayır’cıların desteğini almak için neler yapılması gerektiğinin kamuoyu araştırmalarıyla da desteklendiği raporun, son 4 aydaki ‘söylem ve eylem’ değişikliklerinin en önemli nedeni olduğu belirtiliyor.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks