Alanya ilçesinde polisin 2 ayrı adrese düzenlediği uyuşturucu operasyonu.

Alanya’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Alanya’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin 2 ayrı adrese düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alınırken, bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürdü. Ekipler yaptıkları çalışmalarda Saray Mahallesi’ndeki Atatürk Caddesi ile Galatasaray Caddesi’nde bulunan 2 ayrı adreste uyuşturucu madde olduğu bilgisine ulaştı.

Tombik

Tespit üzerine belirlenen adreslere baskın düzenleyen ekipler, kavanoz ile kağıt paketler içerisinde 24.04 gram esrar, uyuşturucu satışında kullanılan hasat terazi ve çok sayıda ağzı kilitli şeffaf poşet ele geçirirken, olayla ilgili M.Y, B.Ç. ve K.T. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından M.Y. savcılık talimatıyla serbest kalırken, B.Ç. ve K.T. ise ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks