Ali, Ahmet, Mustafa, Ayşe, Fatma veya Erdoğan, Billy, Trump, Merkel v.s. or AX-015896542, BD-95652631

Her insanın bir var oluş enerjisi var ve bu enerjiyi keşfettiğinde dalga dalga yayılacak.

Ne fark eder hangi isim ile hitap ediliyorsunuz? Sizce bir anlam ifadesi var mı? Hadi diyelim size koyulan isimden bir tane daha yok dünya üzerinde ve siz özel birisiniz.

Ve sizi özel kıldılar, üstün kıldılar, süpermen yaptılar, dünyayı kurtaran kişi ve  ölümsüz yaptık. Zaman denen kavramı durdurabilecek misiniz? Zaman denen bir kavram var iken, insanın hiç bir üstünlüğü olamaz. Taki bilim adamları bunu çok iyi bildikleri için bir zaman makinesi yapmayı hayal etmişler ve zamanda yolculuğu araştırmışlardır.

Onun için geçici kavramlar üzerinde fantazi yaparak hatta taparak, hatta kıpta ederek zamanınızı boş harcamayın. Harcanan zaman sadece sizin zamanınız. Bir daha verilmemek üzere; üzerinize bir süre kılınmış (örtülmüş) en değerli kavramınızdır. Bundan dolayıdır ki yücelmek, yüceltilmek sadece yaratıcıya ve bizim göremediğimiz diğer yarattıklarına aittir.

Benzer Haber
1 25
Tombik

İsimlerin ne bu dünyada ne de öbür taraf diye tabir ettiğiniz sonsuzluk hayatında bir anlam ifadesi vardır. Sahip olduğunuz yaratılış enerjisi ile çağrılacaksınız. O enerji ile hitap edileceksiniz. Çünkü insan sahip olduğu enerjiyi öyle bir kullanacak ki varlığında onu diğer insanlar bu şekilde bilecekler.

Her insanın bir var oluş enerjisi var ve bu enerjiyi keşfettiğinde dalga dalga yayılacak. Sizin tabiriniz ile radyo frekansı, manyetik dalga, electromagnetic wave gibi bilemeyeceğimiz ve göremeyeceğimiz ancak sahip olduğunda kontrol edebileceğimiz bir enerji…

Önemli olan bu enerjiye nasıl ve neden sahip olacaksınız.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks