Alman İslam Konferansı”ndaskandallar bitmek bilmiyor.

Skandallar bitmek bilmiyor! “İslam konferansı”nda domuz eti servisi.

Akit dün duyurmuştu… Skandallar bitmek bilmiyor! “İslam konferansı”nda domuz eti servisi.

Müslümanları ırkına göre ayırıp bölmeyi amaçlayan “Alman İslam Konferansı”ndaskandallar bitmek bilmiyor. Başörtüsü düşmanı ve “Alman İslamı” projesiyle tanınan siyasetçi Serap Güler’in mini etek rezaletinin ardından, şimdi de söz konusu toplantıda, misafirlere domuz eti servis edildiği ortaya çıktı.

İslam, Müslümanları “tek millet” olarak görürken, ümmeti bölmek için nifak tohumları saçan ve olayı dinden öte ırki boyuta indirmeyi amaçlayan din düşmanları, Almanya’da toplantı düzenledi. FETÖ’nün fikir babası olduğu ve bu sene 4’üncüsü düzenlenen “Alman İslam Konferansı”, Türkiye’nin hedefe konduğu ve İslam’a muğayir birçok eylemin sergilendiği bir toplantı oldu.

Tombik

FETÖ’nün fikir babalığını yaptığı sözde İslam konferansında mini etek skandalı!

Mini etek rezaleti

Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Uyum Müsteşarı, sözde Türk asıllı Serap Güler, konferansa mini etekle katıldı. Güler, Bu ahlaktan yoksun, skandal hareketi yetmezmiş gibi bir de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı, “Erdoğan’ın DİTİB başkanına karar vermesini, seçmesini kabul etmiyorum. Yurt dışından müdahaleler olduğu müddetçe Alman İslamından bahsedilemez” dedi. Güler, Almanya’da Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde başörtüsü yasağının getirilmesini de desteklemişti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks