Amerikan Fox Business kanalında yayınlanan bir programda sunucu ile konuğunun “Türkiye NATO’dan çıkarılmalı” .

Fox kanalında skandal ifadeler.

Amerikan Fox Business kanalında yayınlanan bir programda sunucu ile konuğunun “Türkiye NATO’dan çıkarılmalı” şeklindeki sözleri tepki topladı. Programa konuk olan emekli yarbay Ralph Peters, “Türkiye şu anda İsrail’den sonra Ortadoğu’daki en iyi müttefikimize saldırıyor. Türkler kötü, Kürtler iyi, biz de aptalız.” ifadelerini kullandı.
Programa konuk olan emekli yarbay Ralph Peters, Türkiye hakkında skandal ifadelere imza attı.

Amerikan Fox Business kanalında yayınlanan bir programda sunucu ile konuğu arasındaki Türkiye karşıtı diyaloglar ile “Türkiye NATO’dan çıkarılmalı” şeklindeki sözleri tepki çekti.

Tombik

ABD’de “muhafazakar” çizgisiyle ve ABD Başkanı Donald Trump’a yakınlığıyla bilinen medya kuruluşu Fox’a ait Fox Business kanalında yayınlanan ve Lisa Kennedy’nin sunduğu programda ABD’nin Suriye politikası ve Türkiye ile ilişkileri konuşuldu.

Programa konuk olan emekli yarbay Ralph Peters ile sunucu Kennedy arasındaki Türkiye karşıtı diyaloglar dikkati çekerken, Ortadoğu’da İsrail’den sonra ABD’nin en önemli müttefikinin “terör örgütü PYD/PKK olduğu” açık bir şekilde savunuldu.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks