Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir’in yaptığı açıklamalar.

‘O zamları kimse geri alamaz’

‘O zamları kimse geri alamaz’.

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, geçen hafta yapılan Antalya toplantısında isyan eden sanayiciler için, ‘’Sanayici ağlıyor, çünkü canları yanıyor. İnsanın canı yanarsa ağlar. Piyasadaki ödeme ve tahsilat sıkıntısından dolayı bir çok firma her geçen gün daha zor duruma düşüyor” dedi.

Özdebir, Andımız’ın vatan sevgisinin genlerimize kadar işlemesinde çok önemli rol oynadığını belirtirken, yüksek kur nedeniyle yapılan zamları kimsenin geri almak istemeyeceğini, onun yerine promosyonlarla müşterilerini tutmaya çalışacaklarını ifade etti.

Tombik

Özdebir, bir grup gazeteciyle yaptığı sohbet toplantısında gündemdeki konulara ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Geçen hafta Antalya’da yapılan ASO toplantısında ilk kez seslerini yükseltip kriz eleştirileri yapan sanayicileri, ‘canları yanıyor’ sözleriyle değerlendiren Özdebir, “Sanayici ağlıyor, çünkü canları yanıyor. İnsanın canı yanarsa ağlar. Piyasadaki ödeme ve tahsilat sıkıntısından dolayı bir çok firma her geçen gün daha zor duruma düşüyor. Bunun sonucu olarak da insanlar, şikayetçiler. Ancak yine de moralimizi bozmamamız lazım” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks