Ankara’nın çeşitli ilçelerinde Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapanlara operasyon.

Ankara'da müthiş operasyon! Camdan kaçtı, lastiklerine ateş açıldı...

Ankara’da müthiş operasyon! Camdan kaçtı, lastiklerine ateş açıldı…

ANKARA’nın çeşitli ilçelerinde Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yaptıkları belirlenen ve aralarında Türkmenistan ve Gürcistan uyruklu kişilerin bulunduğu suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, 5 zanlı gözaltına alındı. Özellikle sokak satıcısı olarak kullandıkları kişilere, okul önlerinde satış yaptırdıkları belirlenen zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, bir kilogram eroin, iki kilogram afyon sakızı, 400 gram metanfetamin ve 500 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ankara’da özellikle okul önlerinde uyuşturucu madde satışı yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmaları sürdüren Mamak İlçe Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Tuzluçayır Mahallesi’nde, Türkmenistan uyruklu Ç.A’nın uyuşturucu satışı yaptığı bilgisi üzerine zanlıyı takibe aldı.

Tombik

Polis ekiplerince bir süre izlenen zanlı, uyuşturucu maddeyi satmak için buluştuğu Gürcü uyruklu M.S. ile alışveriş sırasında suçüstü yakalandı.

CAMDAN KAÇTI, LASTİKLERİNE ATEŞ EDİLDİ

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks