Annemi kim öldürdü…

Ölüme sebebiyet verenler.

Annemi kim öldürdü…

  • Beni, seni ve onları kim öldürdü ve öldürmeye devam ediyor. Hayata değer ve zaman biçenler kimler. Hayatı önümüze sürüp sonrada kader diyen hangi hain…Bahşedilmiş bir hayat ile dünyaya gelen bebek, ne kadarlık bir insan olarak yetişecek ve ona kaderi kim verecek.
  • Ölüm denen son gerçekten bir son mu yoksa bir başlangıç mı? Hadi hep beraber inanalım ve inandığımız, itaat ettiğimiz yaratıcımıza soralım, kader nedir?
  • Bugün insanlığını kaybetmişler bize birer hayat biçmiştir. Hatta bu hayatı yıllar önce düzenlemeye başlamışlardır. Ve inancımızı kullanarak bu hayatıda bize kader diye tanımlayarak hançeri göğsümüze saplamışlardır. Eğer ölüm bir kader ise, sorması ayıptır neden yaşıyorsunuz…Ölüm, sahip olduğun bedenin varlığı ile son bulmasıdır. İnsanın hiç bir zaman yaratılış enerjisi ölmemektedir. Eğer yaratılış enerjimiz ölse idi ne sonsuz bir hayattan ne de sahip olduğunuz inanç ile bahsettiğiniz cennet ve cehennem bahsederdik.

Sahip olduğunuz bedeni kaybediyorsunuz. Belki yeni bir fizik ile yeniden var olacaksınız…

Tombik
  • Bize hayatı kadermiş gibi gösterenlere hesap sormak en doğal hakkımızdır. Ölümlere sebep olanların hepsi hesap verecektir bundan emin olabilirsiniz.
  • Ölüdürülen insanların haykırışları ne kadar doğal ise onlara verilecek haklar da o kadar fazla olacaktır.
  • Her dünyaya gelenin yaşama hakkı vardır. Bunu kimse elinden alamaz ve onu biçimlendiremez. Şuan maalesef biçimlendirilmiş bir hayatın içine sokulmuş ve bu hayata kader denilmiştir.
  • İnsanların buna inanması ise tamamen inancından kaynaklanmaktadır. Halbuki inanç insanın varlığını bulması ve onu yargılamasıdır. İnsan kendi hariç her şeyi yargılamayı yol edinmiştir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks