Antarktika kıtasının fotoğrafını çekene 100 bin TL ödül.

Düz Dünya Derneği Başkanı.

Düz Dünya Derneği Başkanı, Antarktika’nın Fotoğrafını Çekene 100 Bin TL Ödül Verecek.

Daha önce dünyanın küre olduğunu kanıtlayana 50 bin TL vereceğini ifade eden Düz Dünya Derneği Başkanı Doğukan Özkan, bu sefer de Antarktika kıtasının aslında var olmadığını savundu ve Antarktika kıtasının fotoğrafını çekene 100 bin TL ödül vereceğini söyledi.

Son yıllarda hem dünya genelinde hem de ülkemizde sık sık gündeme gelmeye başlayan düz dünyacılar her seferinde farklı iddialarda bulunuyorlar. Bu iddialardan bir tanesi de ülkemizdeki Düz Dünya Derneği Başkanı Doğukan Özkan’dan geldi. Daha önce dünyanın küre olduğunu kanıtlayana 50 bin TL vereceğini söyleyen Özkan şimdi de Antarktika kıtasının fotoğrafını çekene 100 bin TL ödül vereceğini söyledi.

Tombik

NASA davetini reddetmişti

Doğukan Özkan, NASA’da çalışan Türk bilim insanımız Dr. Umut Yıldız’ın kendisini NASA tesislerini gezdirmek üzere ABD’ye davetini reddetmişti. Özkan’a göre NASA’nın dünyaya servis ettiği görüntüler gerçeği yansıtmıyor. Bilim insanlarını yalancılıkla itham eden Özkan, düz dünyaya göre Antarktika teorisini şu kelimelerle anlattı:

“Gerçek diye anlatılan Antarktika kıtası güneyde bir parça olarak yer alıyor fakat düz Dünya modelinde, Dünya’nın etrafını çevreleyen buz dağlarıdır. Yani aslında bir kıta değildir. Elimizdeki teknolojiyle uçuş rotalarına baktığımızda hiç bir uçak Antarktika kıtası üzerinden geçmez. Çünkü burası anlatıldığı gibi bir kıta olmadığı için geçilmesi teknik olarak mümkün değil. Gerçek Antarktika, Dünya’nın etrafındaki buzullardır. Bunun aksini ispat edecekler için 100 bin TL ödül hazır. Derneğimiz tarafından anında ödeme yapılacak.”

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks