Arabesk müziğin beste fabrikatörü olarak adlandırılan Nesrin Obalı’nın, vefat ettiğini duyurdu.

Nesrin Obalı hayatını kaybetti.

Nesrin Obalı hayatını kaybetti.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, geçen sene kanser teşhisi konulduğunu duyurduğu arabesk müziğin beste fabrikatörü olarak adlandırılan Nesrin Obalı’nın, vefat ettiğini duyurdu.

Arabesk müzik sanatçıları tarafından beste fabrikatörü diye adlandırılan söz yazarı, besteci ve şarkıcı Nesrin Obalı’nın bugün sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.

Benzer Haber
1 3
Tombik

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, geçen sene Nesrin Obalı’ya kanser teşhisi konulduğunu duyurmuş ve kanserden çok vefatsızlıktan üzüldüğünü dile getirmişti.

Bugün acı haberi duyuran Akay, ”Geçen sene Ağustos ayında, Müslüm Gürses’ten Yaşar İpek’e, Güler Işık’tan Güçlü Soydemir’e kadar çok sayıda sanatçının yorumladığı sevilen şarkıların söz yazarı ve bestecisi olan genç şarkıcı Nesrin Obalı’ya, kanser teşhisi konulduğunu duyurmuştum. Maalesef Nesrin Obalı’yı, bugün sabaha karşı 04:00’da kaybettik. Cenaze namazı, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı’nda ikindi namazına müteakip kılınacaktır. Mekânı cennet olsun, sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilerim.” ifadelerini kullandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks