Aramızda biri var bunu anlamıyor musun?

Aramızdaki kim...

Sen, Ben ve aramızdakiler…

Bilmediğin bir hayata doğru sürüklenirken sana sunulanları öğrenmeden kullanman, araştırmadan içine atlaman aramızda birinin olduğunun gerçeğidir.

Tabi bu ‘Düzen‘i melekler kurmadı ise,  ki sen ‘Düzen‘in olduğuna da inanmıyorsun. Kimin kurduğunu tahmin etme olasılığın vardır diye düşünüyorum.

Tombik

Adem ve Havva (bize öğretilen) yaratıldığında ve dünyaya gönderildiklerinde veya dünya da, hatta başka bir zaman ve mekanda yaratıldıklarında yalnız idiler. Kendine sormalısın aralarında biri varmıydı…

Bana ulaşmak istediğinde kullandığın cep telefonu, bana yazmak istediğinde oyun oynadığın bilgisayar hatta beni aradığında duyduğun sesin benim olduğuna nasıl emin olabileceksin. Nasıl gerçek olduğuna kanaat getireceksin merak ediyorum.

Aramıza birilerinin girdiğinin farkına varamamak ne kadar hüzünlü bir hayat. İnsanı çaresizliğe nasıl itiyor bir düşün bakalım. Düşün ki suretinin bir gün Adem’e döndüğünde nasıl düşüneceksin ve nasıl bir hale geleceksin.

Facebook derken, twitter derken, instagram derken hatta whats app derken kelimelerin anlam içerikleri ile beraber nasıl bir kontrol mekanizmasının içine düşdüğünün farkında değil misin?

O kadar çok aptal yerine koyuldu ki, o kadar çok gerizekalı yerine koyulduk ki şimdi ise bizlere Sick People diyorlar yani hasta insanlar. Evet bizi hasta ettiler bu bir gerçek.

Bedenimiz ile oynayarak, ses dalgaları ile oynayarak ve şimdi de manyetik dalgalar oynayarak bize hükmetmeye çalışacaklar.

Sen ise halen bir madde edinme peşinde, yok namus peşinde, yok inanç peşinde gibi saçma sapan durumlar ile beynini meşgul ediyorsun. Gelecek de zaten bunların olması yada olmaması bir anlam ifade etmeyecek.

Aramızdakiler herşeyi öğrendi ve tüm gerekenleri aldılar. Artık hükmetme yolundalar. Ancak üzülme ve korkma. Yaratıcı buna bir dur diyecektir. Bunun gerekçesi ise mazlumlar, garipler ve acı içinde bırakılmış insanların elleri semadadır.

Hani dua edin diyerek arkasını mala mülke dayayarak adaletsizliklere göz yumanlar var ya onlar, onların bu cümlesi doğrudur. Dua edin…Haksızlıklara karşı ve hükmeden zalime karşı dua edin…Ancak duanızı da yaptıklarınız ve yapacaklarınız ile birleştirin.

Aramızda birinin olduğunu asla unutmayın.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks