Arka da eş oyunları…

Arka daş, kan ka, kan ki heceler ve anlamları.

  • Kelimelerin oyunları ile bilinç altımızda yatan insan modeli ya da insan gibi görünen yaratık. Yaratık olmamız normal olacak çünkü şekil ve şema itibari ile değiştiğimizde kendimizi yaratık olarak tanımlayacağız. Bence şuan içimiz bir yaratıktan farksız. Tabi bunu ispat edemem çünkü içinizi göremiyorum. İçimizi göremiyor olabiliriz ancak hissedebiliriz.

Gözler, gözler ile karşı karşıya geldiğinde onun iç duyugularını anlatmaktadır. Önemli olan derinlere inmektir. Eğer gözünüzü çok iyi kullan biliyor iseniz derinleri çok kolay bir şekilde algılayabilirsiniz. Zaten insan olmanın ilk temel noktası algılamaktır. Algılamak bize gerçekleri gösterir. İnanan ve inanç sahibi biri olarak algılamaya çalışır iseniz kesinlikle gerçekler gözünüzün önündedir. Bir takım insanlar bu şekilde başarılı olmuşlardır. Tabi başarı şuan anladığınız başarı anlamında değildir.

  • İşte Arka da eş oyunları kelimelerin gerçek anlamlarını algılamayan, onların gözlerinin içindeki gerçeği göremeyen ve bir yanılgı içerisinde başlayan ihanet ve çıkar oyunlarıdır, arka daş… veya kan ka ya da kan ki. İlk heceler bilinç altımızda yatan ve gerçek anlamını ifade eden hecelerdir. Bu kelimeleri kim bize öğretiyor ve eğitimin veriyor ise kesinlikle gerçek amacında değildir.
Benzer Haber
1 100
Tombik

Beyin görme, dokunma, tatma gibi organlar ile gerçeği ifade edip kabul ediyor ise hislerin ve algılamaların anlam ifadesi olamaz. O zaman görünmeyen, dokunulamayan ve tadamadığımız olguları kabul edemeyiz. Ancak bu durum tamamen inancımıza tersdir. Çünkü; ne yaratıcıyı, ne meleklerini, ne de diğer bize görünmeyen yarattıklarını görebiliyoruz.

  • İnanmak, inanç var olan bir gerçek ise, hisler ve algılamalarda gerçek olabilir demektir. Hislerden ve algılamalardan ortaya çıkanlarda öngörüdür. O zaman bize öğretilen kelimelerin hissedilmesi ve algılanması gerekmektedir. Şimdi tüm kelimeleri heceleyin ve yazın. Bakalım anlam ifadesini ne kadar hissettiriyor ve algılayabiliryorsunuz. Bunları bize öğretenler beynimizde ki hücrelerin nasıl çalıştığını çok iyi bildikleri için hangi hecelerden meydana getireceklerini öngörüleri ile oluşturmuşlardır.

Belirlenen kelimeler de anlamı yerine insanlığın geleceğini belirlemiştir. Kısacası insanlığını kaybeden bir insanlık geleceğin insan modelidir.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks