Arkasından gelen biçerdöveri görmeyince iki ayağını da kaptırdı.

İzmir'de feci iş kazasına tarlada ameliyatla müdahale edildi!

İzmir’de feci iş kazasına tarlada ameliyatla müdahale edildi!

İzmir’de tıp tarihe geçecek bir olay yaşandı. Tarım işçisi Erdoğan Köklü, arkasından gelen biçerdöveri görmeyince iki ayağını da kaptırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bir bacağının dizinden altından koptuğunu diğerinin de makaslara sıkıştığını tespit etti. Bunun üzerine sıkışan bacağı kurtarmak için tarlada ekip kuruldu ve cerrahi ameliyat yapıldı. Ardından ambulans helikopterle Ege Üniversitesine taşındı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi devam eden işçinin durumunun iyi olduğu hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

İzmir’in Torbalı ilçesinde tarım işçisi Erdoğan Köklü iki bacağını biçerdövere kaptırınca arkadaşları hemen 112 Acil’i aradı. Sağlık ekibi biçerdöveri keserek Köklü’yü çıkaramayınca Torbalı’dan 3 doktor ile bir hemşire tarlaya geldi. Cerrahi ameliyat ile biçerdöverden çıkarılan Köklü, ambulans helikopterle Ege Üniversitesi’ne taşındı.
Sağlık Bakanlığı, tıp tarihine geçecek bir ilke imza attı. Nefes kesen bir sağlık operasyonuna dönüşen olay geçtiğimiz günlerde İzmir’de yaşandı. Mısır hasadı sırasında tarım işçisi Erdoğan Köklü arkasından gelen biçerdövere iki ayağını birden kaptırdı. Kaza diğer tarım işçileri tarafından “biçerdövere sıkışma” olarak İzmir 112’ye bildirildi. Ekipler ihbardan 8 dakika gibi kısa bir süre sonra olay yerine ulaştı.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks