Arnavutluk Türkiye maçı sonucu 0-2

Arnavutluk Türkiye maçı 0-2.

A Milli Futbol Takımımız 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H grubunda çıktığı ilk maçta deplasmanda Arnavutluk’u 2-0 mağlup etti. Şenol Güneş’in yeni döneminde ilk maçına çıkan millilerimize galibiyeti getiren goller Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu’ndan geldi.

Türkiye EURO 2020 elemelerine galibiyetle ‘merhaba’ dedi…

Tombik

Ay yıldızlılar Şenol Güneş ile çıktığı ilk maçta Arnavutluk’u 2-0’la geçerek H grubunda şahane bir başlangıç yaptı. Müthiş bir mücadele ortaya koyan A Milli Takım, 21.dakikada Burak Yılmaz’ın şık golüyle öne geçti. Mahmut Bekdemir’in çabasıyla topu kazanan millilerde Cenk Tosun, topu ceza sahası önündeki Burak ile buluşturdu. Kalecinin sağına düzgün ve isabetli vuran Burak perdeyi açtı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan milliler ikinci yarıya da hızlı başladı. 55.dakikada orta sahada topu alan Hakan Çalhanoğlu harika bir dripling ile ceza sahası yayına kadar topu sürdü. Cenk ve Burak’ın önünü boşaltmasıyla iyi bir açı bulan Hakan’ın sert şutu ağlara gitti.

Hakan Çalhanoğlu’nun golüyle farkı 2’ye çıkaran ve iyice rahatlayan Türkiye, kalan dakikalarda skoru koruyup farka gitmek istedi.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks