Atiker Konyaspor Beşiktaş maçı sonucu 2-2.

Atiker Konyaspor 2-2 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig 8. haftasında Atiker Konyaspor’a konuk olan Beşiktaş, geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı maçın ikinci yarısında, iki dakikada attığı iki golle 2-1 öne geçse de uzatmalarda yediği golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig 8. hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor’a konuk olan Beşiktaş, ilk yarıda 10 kişi kaldığı maçın ikinci yarısında iki dakikada bulduğu golle mucizevi bir geri dönüşe imza atmak üzereydi ancak 90+4’te gelen golle adeta yıkıldı ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Tombik

Ev sahibi Konyaspor 31. dakikada Mustapha Yatabare’nin penaltı golüyle 1-0 öne geçerken ceza sahası içinde topu eliyle kesen ve net gol fırsatını engelleyerek penaltıya sebep olan Domagoj Vida direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

İlk yarısı 1-0 Konyaspor’un üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında Ricardo Quaresma’yı oyundan alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Jermain Lens’i sahaya sürerken 75. dakikada Adem Ljajic’in yerine Oğuzhan Özyakup oyuna dahil oldu.

Konyaspor karşısında bir kişi eksik oynayan Beşiktaş, aradığı beraberlik golünü 79. dakikada Vagner Love’ın ayağından bulurken asisti oyuna sonradan giren Oğuzhan Özyakup yaptı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks