Avrupa’da ses getirecek bir ekip kurmak için kolları sıvadık.

Avrupa'da ses getirecek bir kadro kuracağız.

Aziz Yıldırım: Avrupa’da ses getirecek bir kadro kuracağız.

Başkan Yıldırım, “Seneye ligde şampiyon olacak, Avrupa’da ses getirecek bir ekip kurmak için kolları sıvadık” diye konuştu. Eksikleri bildiklerini ve çok iyi bir kadro kuracaklarını kaydeden Başkan, “Bunun için bir dönem daha şans istiyorum” ifadesini kullandı.

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan seçilmesi durumunda, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da çok daha farklı, çok daha ses getiren bir takım kuracağını söyledi. Yıldırım, “Eksikleri biliyoruz. Hocamızla sürekli konuşuyoruz. Kuracağımız kadro ile taraftarlarımızı bu sezon mutlu edeceğiz” dedi.

Tombik

DÜNYA KULÜBÜ OLACAĞIZ

Büyük Fenerbahçe için üyelerden bir kez daha şans istediğini vurgulayan Başkan, “Bu benim son dönemim olacak. Saha içinde başarılı olacak bir kadro kurmanın yanı sıra, saha dışında da birçok işimiz olacak. Fener’i bir dünya kulübü yapabilmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik, bütün çalışmalarımız bu doğrultuda olacak” ifadesini kulladı,

MOSTUROĞLU ARAZİ BAKTI

Bu arada Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Akçakoca’ya giderek, yapımı planlanan tesis için arazi baktı. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi ziyaret eden Mosturoğlu, “En kısa sürede tesisin yapımını tamamlamak istiyoruz” dedi. Yemenici de şunları söyledi: “İnşallah bu yatırım gerçekleşir. Sadece Fener’i değil, diğer kulüplerimizi de buraya bekliyoruz.”

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks