Aydın’ın Nazilli İlçesinde öfkeli damat.

Aydın’da pompalı tüfekli saldırı: 5 ölü, 3 yaralı

Aydın’da pompalı tüfekli saldırı: 5 ölü, 3 yaralı

Aydın’ın Nazilli İlçesinde öfkeli damat, yanında getirdiği 2 pompalı tüfekle girdiği evde dehşet saçtı. Olayda 5 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Katil zanlısı Mustafa Duran polise teslim oldu.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesinin evine giden Mustafa D., pompalı tüfekle dehşet saçtı. Olayda 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Mustafa D. ise olay yerinden kaçtıktan sonra teslim oldu.

Tombik

İhbar üzerine olay yerine polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Olayda, komşular Filiz Kahya, Mehmet Kahya, Tülin Duran’ın kardeşleri Bekir Karakılıç, Birol Karakılıç ve eşi Emine Karakılıç öldü, M.D’nin eşi ve kızı Tuğçe Duran ile Şükran Karakılıç yaralandı.

112 Acil Sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunulduğu öğrenildi. Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks