Aziz Yıldırım’ın yaptığı yazılı açıklama.

Aziz Yıldırım’dan sert açıklama “Messi’yi alsak sonuç değişmez”.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım yaptığı yazılı açıklamada Alex De Souza’nın Türkiye ziyaretinden FETÖ’ye kadar birçok konuda sert açıklamalarda bulundu. Yıldırım; Türkiye’de şampiyonu futbolu yöneten mekanizmanın önceden belirlediğini savundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, seçim sürecinden, hakem hatalarına, Alex’ten, FETÖ’ye kadar pek çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Yıldırım’dan çok önemli satırbaşları:

Tombik

Sezon başından bu yana birçok maçta hakemlerin niyeti daha 1. dakikadan itibaren çok açık. ‘Fenerbahçe de iyi oynamadı’ argümanı boş bir argümandır.

Yaratılan baskı ile topu taça atan futbolcunun taç atışı kullanmasına mani olamayan bir hakem nasıl olacak da lehimize penaltı verecek, rakibimize kırmızı kart çıkarabilecek?

Hakemler art arda verdikleri kararlarla karşımızdaki rakiplerimizi gol pozisyonuna sokarken, nizami golümüzü veremiyorsa ya da gol umudu olan pozisyonu kesiyorsa nasıl olur da adil yarışmadan söz edebiliriz?

Ligin kaderi hakemlerin verdikleri kararlarla şekilleniyor ve bu kararlarda maalesef adalet yok.

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın görevi tehlikede!

GALATASARAY’IN HAKKINI YEDİ!

En son Galatasaray maçında 3 penaltımız verilmiyor. 1 tanesi verilse maç kopacak ama Bülent Yıldırım’ın sahaya bir misyonla çıktığı o kadar belli ki, siz Messi’yi transfer edin, futbolu yöneten mekanizma şampiyonu önceden belirlediği sürece bir şey değişmiyor.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks