‘Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın, kedi ciğere ulaşibiliyor ise yesin…’ zihniyeti.

Siz ne işe yarıyorsunuz...

1 Geçen CİMER den cevap gelmiş biz hukuka müdahale edemiyoruz diye.

– İnternetten yasal olmayan bir şekilde kitabım satılıyor bende Fikir ve Sınai Haklari Kanunu dayanarak Savcı beyin dava açmasını istemişim. O da sağolsun koğuşturmaya yer yok kararı vermiş. Anlayan varsa açıklasın…ben işin içinden çıkamadım.

Soruyorum bu ülkede Adaleti ve Hukuk sistemini hangi Avukat veya hangi Savı sağlayacak. Mesleğini icra edemeyen sizler neden Avukat ve Savcı oldunuz? O diplomayı nasıl aldınız?

  • Allah Allah dedim kendi kendime. Kanunları yasaları kim imzaladı o zaman? Veya niye çıktı bu kanun ve yasalar. Peki, ben mi müdahale edeceğim…İşte burada düşünüyorsunuz insanlar neden intahar ediyor ve neden katil oluyorlar diye…

Her gün bilgisayarımın ekranına bağlanıp ne yaptığımı izlemesini biliyorsunuz. Cep telefonlarımı dinliyorsunuz, yeni arayanları engelliyorsunuz, mailleri engelliyorsunuz, daha net bir şekilde iletişimimi kontrol altına almışsınız…

  • Nasıl oluyorda Hukuka müdahale edemiyorsunuz. Hayırdır Hukuku uzaylılar mı inşaa etti. Başka durumları gelince Adaletin kılıcı bizde demesini çok iyi biliyorsunuz.

Size buradan bir çok örnek verirdim ama siz her zaman ki gibi anlamayacaksınız. Çünkü hayatınızı çıkar ve korku ilişkileri üzerine kurmuşsunuz. Bu kafa yapısı ile asla Adaleti sağlayamazsınız zaten öyle bir niyetiniz de yok. Hepiniz sistemin esiri olmuşsunuz. Hepiniz ilişkileri çıkarlara dökmüşsünüz. Hesap verme zamanından çok şu geçici hayattan korkuyorsunuz.

  • Tebrikler dini de çok iyi kullanıyorsunuz. İnancınızdan siz sorumlusunuz ancak başkalarının inancına da çok kolay bir şekilde dil uzatıyorsunuz.

Allah ile kul arasına girilmez diyen sizsiniz, insanları kontrol altında tutmayı, onları yönlendirmeyi, onları kullanmayı, onları becermeyi tercih eden de sizsiniz.

Anlaşılır gibi değilsiniz…

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks