Barcelona Real Madrid maçı sonucu 5-1.

Barcelona Real Madrid'i parçaladı: 5-1

Barcelona Real Madrid’i parçaladı: 5-1

2009 yılından sonra Messi ve Ronaldo’nun oynamadığı ilk El Clasico’da Barcelona, Real Madrid’i 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek zor günler geçiren rakibine büyük bir hezimet yaşattı.

İspanya La Liga’nın 10. haftasında dünyanın sayılı derbilerinden El Clasico oynandı. Barcelona ile Real Madrid’in karşı karşıya geldiği Camp Nou’daki mücadeleyi Barcelona 5-1’lik skorla kazandı ve zor günler geçiren rakibine bir darbe daha indirdi.

Tombik

Barcelona’ya galibiyeti getiren goller 11. dakikada Coutinho, 30. dakikada penaltıdan olmak üzere, 75. ile 83. dakikada Suarez ve 87. dakikada Vidal tarafından geldi. Real Madrid’in tek sayısını ise 50. dakikada Brezilyalı yıldız Marcelo kaydetti.

Bu sonucun ardından Barcelona sezonun 6. galibiyetini aldı ve 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ile birlikte puanı 21 yaptı. Galibiyet hasreti 5 maça çıkan ve 3 maçtır kazanamayan Real Madrid ise 14 puanla 9. basamakta kaldı.
La Liga’nın 11. haftasında Barcelona deplasmanda Vallecano ile karşılaşacakken, Real Madrid ise evinde Valladolid’i konuk edecek.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks