Başına sert bir cisim vurularak boş tarlaya atılan ve aldığı darbe sonucu hayatını kaybeden Mehmet Altınok

Bahçeye gittiklerinde korkunç manzarayla karşılaştılar.

Bahçeye gittiklerinde korkunç manzarayla karşılaştılar.

Başına sert bir cisim vurularak boş tarlaya atılan ve aldığı darbe sonucu hayatını kaybeden şahsın katil zanlıları, yapılan nokta operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, dün öğlen saatlerinde Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Vakıf Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şeftali bahçesini sulamaya giden çiftçiler, kanlar içerisinde hareketsiz bir şahsın yerde yattığını fark etti. Durumun sağlık ve jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, hareketsiz bir şekilde yerde yatan şahsın kimliğinin Mehmet Altınok (25) olduğunu, başının ön ve arka kısmına taşla vurularak hayatını kaybettiğini tespit etti.

Tombik

Araştırmalara devam eden ekipler, çevrede bulunan vatandaşların ifadelerinde, 112 acil çağrı merkezi kayıtları incelemeleri ve alınan parmak izi sonuçlarında şüphelilerin, İ.G., Ö.T. ve K.B. olduğunu, İ.G.’nin uyuşturucu ticareti anlaşmazlığı nedeniyle Mehmet Altınok’u öldürdüğünü tespit etti.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks