Basitleştirilmiş hayat öngörüleri…

Hiç bir zaman ne fantazilerim oldu ne de çılgın düşüncelerim.

Baktığım da gördüğüm, gördüğüm de ise anlamadığım bir hayat, indirgenmiş olan bir yaşam tarzı ile devam ediyor.

Hiç bir zaman ne fantazilerim oldu ne de çılgın düşüncelerim. Sadece gördüğümde gördüğümü görmek istedim.

Bana verilen gözler ile karşılaştığım dünya hiç bir zaman aynı olmadı. Gördüklerimin bir mesafede olması bile verilen gözlerin bile yetersizliğini gösterdi.

Tombik

Ruhumun derinliklerinde yatan var olma enerjimi hiç bir zaman tanımlayamadım. Hiç bir kelimeyi ona yakıştıramadım.

Tanımlanamayan var olma ile yok olmam, onunun da tanımlanamayacağını öğretti. Ölümün bir tanımlama değil yeniden bir doğuş olduğunu kavradığımda ise tüm dünya gözümden silindi. Gören gözler kör oldu duyan kulaklar artık duymaz oldu. Bedenim hissedemez hale geldi. İşte o zaman bana sunulan hayatın ne kadar basitleştirildiğini anladım.

Bu basitleştirilmiş hayat ile sunulan gelecek öngörüleri her ne kadar gerçek olsa da gerçekliğini kaybettiğinde hayat yeniden tanımlanacak. Bu tanımlama ile yeni bir başlangıç ve yeni bir döngü ile yeniden var olmak…

Seni yaratanın müsaadesi ile anlamak ve kavramak tanımlanamayan bir var olmadır. Siz hayatı ne kadar basitleştirir iseniz basitleştirin her insan hayata farklı bakmak da ve farklı hissetmektedir.

Onun içindir ki sahip olduğunuz basitleştirilmiş öngürüler bir hayat sunsada bu hayat geçici ve anlamsızdır.

Baki olan ölüm ile gelecek olan sonsuzluk hayatıdır.

Mehmet Arkın Gürbüz
Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks