Beklenti…

Beklenti; insanın kendisinden öte karşısındaki insanda bulması gerekenleri görmesidir.

Hiç düşündünüz mü beklenti nedir?

Beklenti bilinç altınıza yerleştirilmiş hayatın bir aynası.

  • Sizin ile hiç alakası olmayan empoze edilmiş bir yaşamın yansımasıdır.
Tombik

Her beklenti size öğretilen bilgilerin, size sunulan hayatın, size verilmek istenen yaşam tarzının özümsemeleridir. Aslına bakarsanız yaratılış itibari ile hiç bir beklentisi olmaması gereken insan, yaşadığı zaman içerisinde sürekli bir beklenti içerisinde. Bunun tek gerçek sebebi bize öğretilen kurallar ile sınırlanmış yaşam tarzıdır. Bu yaşam tarzı doğduktan sonra çevremiz tarafından uygulanmaya başlayan, daha sonra tanıştığımız insanlar ile devam eden ve zorunlu olarak belirlenmiş kuralların sonucudur.

Beklenti insanın kendisinden öte karşısındaki insanda bulması gerekenleri görmesidir. Her insan bir beklenti içerisindedir. Ancak hiç bir zaman kendi beklentisine sahip olamaz. Kendi beklentisini ancak karşısındaki insanda bulduğunda sahip olur. Onun için tüm yaşam ve insan eleştirilere açıktır. Hatta insan dışındaki varlıklar bile eleştirilmiş ve eleştirilmeye devam edilmektedir.

Benzer Haber
1 20

İnsanoğlu gerçek beklentisine henüz ulaşamamıştır. Gerçekte bir beklenti olmamasına rağmen inanç açısından meydana gelen bir beklenti söz konusudur.

Asla insanlar ile karşılaştığınızda bir beklenti içerisine girmeyin çünkü o beklentiler aslında sizin beklentilerinizdir. Bunu unutmayınız…

Büyüklük, yücelik, popülerite, kariyer, bireylerin tanımlamaları, uzman, profesör ve tanımlanmış tüm ünvan kelimeleri ise sadece alınan eğitimin tanımlamalarıdır. Kelimelere bakıp beklenti içerisine girerseniz gerçeği bulamazsınız.

Gerçeklerin dışındaki olaylar beklenti değil meydana gelmişlerin sonucudur. Beklenti bir umuttur. Varacağın noktadır. Ulaşmak istediğin sonsuzluk yaşamıdır. Çünkü tüm diğer beklentilerinizi ölüm bıçak gibi kesmektedir. Ölüme çare bulunsa bile insanlar sonsuz bir beklenti içerisine gireceklerdir.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks