Ben sizin için yazıyorum.

Ben zaten yokum taki tüm insanlığın bir gün yok olacağı gibi.

12 yıl önce yazmaya başladım…

İnsanlar bir garip gerçekler canlarını acıtıyor olmalı, yoksa neden inanmasınlar ki…Akıl var mantık var…

Yiyecekler ile içecekler ile oynuyorlar, içimizi dışımızı değiştiriyorlar diye yazdığımda insanlar ‘Ne saçmalıyorsun…’ dediler…

Tombik

Çok yüksek bir teknoloji var siz daha hiç bir şey bilmiyorsunuz diye yazdığım da ise ‘Amma paranoyak adamsın be…’ diyerek gülüp geçtiler.

Hayat, zaman, mekanlar ve dünya kodlanıyor diye yazdım, Ağızlar açık kaldı hiç bir şey anlamadılar.  Şans oyunları birer yazılım oyunudur diye yazdığımda ise kahkaha attılar.

Dünya da bir ‘Düzen…’ mevcut bunu kuranlar var ve bunlar şeytana tapıyorlar diye yazıyorum okumak istemiyorlar.

Hangi kafa ile yaşıyorsunuz çözmüş değilim.

Ekonomik bir yapı kurulmuş ve hayatımız satın alınmış diye yazıyorum, ‘Basit yazmalar…’ diyerek pas geçiyorlar.

Ben sizin için yazıyorum.

Ben zaten yokum taki tüm insanlığın bir gün yok olacağı gibi.  Ancak şu varki insan insan içindir felsefesini benimsediğim için size bildiklerimi ve gördüklerimi, bunlardan çıkan sonuçları aktarmaya çalıştım, çalışıyorum.  Sizin sözlüğünüzde basitlik var ancak hiç bir zaman çok basit bir hayata sahip olduğunuzu düşünmediniz.

Bu Düzen‘i nasıl ve neden kabul ettiğinizde meçhul.  Hayat bu kadar basit ise neden yaşıyorsunuz veya hayat eğer bir savaş ise neden savaşmıyorsunuz.

Sahip olduğunuz akıl ve mantık bunu gerektirmiyor mu?  Şu sürekli bir detay, bir isim, bir yer veya olay adını beklemeniz ise gerçekleri kavrayamadığınızı göstermektedir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks