Ben Türk’üm, benimle ilgili ne demek istiyorlar?

İmamoğlu'ndan İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy.

İmamoğlu’ndan İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy’a: Ben Türk’üm, benimle ilgili ne demek istiyorlar?

İmamoğlu, İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy’un kendisiyle ilgili sosyal medya paylaşımına, “Kimsenin hakkında kötü bir şey düşünmüyorum. Ama benim geçmişimle ilgili uğraşmasınlar. Kaldı ki komşumuz Yunanistan’ın ismini anıyorlar. Ne demek istiyorlar? Ben Türk’üm. Benimle ilgili ne demek istiyorlar?” dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan kendisini etiketleyerek bayramını kutlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile diğer adayların bayramını kutladı.
İmamoğlu, bayram namazını Beylikdüzü’ndeki Fatih Sultan Mehmet Camisi’nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

Tombik

Daha sonra cami önünde bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, şöyle konuştu:

“Sabah Twitter üzerinden bayramımı tebrik eden Sayın Binali Yıldırım’a, eşi hanımefendiye ve bütün ailesine, Saadet Partisi adayı Necdet Bey’e ve ailesine, Vatan Partisi adayı ve ailesine, kısacası bu süreçte koşacak olan tüm rakiplerimize iyi bayramlar diliyorum. Umut ederiz, centilmence, bundan sonrası için güzel cümlelerin kurulduğu ve insanların birbirine güzel mesajlar verebildiği bir kampanya süreci olur. Bu anlamda ben de rakiplerimizin bayramını tebrik ediyorum.”

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks