Beşiktaş Erzurumspor maçı sonucu 1-1

Beşiktaş kendi sahasında beraber kaldı.

Beşiktaş 1-1 Erzurumspor.

Spor Toto Süper Lig 19. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında B.B. Erzurumspor’u ağırladı. İkinci yarısı yüksek tempoda geçen mücadelede konuk ekip Erzurumspor 69. dakikada Dorukhan Toköz’ün kendi kalesine gönderdiği top ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Konuk ekip Beşiktaş kalesinde gördüğü golün ardından taraftarın desteğini arkasına aldı ve genç oyuncu Dorukhan Toköz’ün attığı gol ile skoru eşitlemeyi başardı. Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca mücadele 1-1 eşitlik ile sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşan Beşiktaş, 39 gün sonra taraftarıyla buluştu. Karşılaşmayı yaklaşık 30 bine yakın Beşiktaşlı taraftar izlerken, bir grup Erzurumspor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek verdi.

Benzer Haber
1 5
Tombik

Göksel Gencer unutulmadı

Dün vefat eden Samsunspor ve Beşiktaş’ın eski kalecisi Göksel Gencer’i siyah-beyazlı kulüp unutmadı. Karşılaşma öncesinde yapılan anonsta, “Göksel Gencer’i anıyoruz.” denildi. Gencer’in fotoğrafları skorbordda gösterilirken, maç öncesi saygı duruşunda bulunuldu.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks