Beşiktaş yönetimi Premier ligden talipleri olan Vida’yı isteyen kulüplere mesajı verdi.

15 milyon euroyu veren olursa satarız yoksa devam eder.

15 milyon euroyu veren olursa satarız yoksa devam eder.

Beşiktaş yönetimi Premier ligden talipleri olan Vida’yı isteyen kulüplere mesajı verdi: Vida o pozisyonun en iyilerinden biri. Dünya Kupası’nda bunu iyi kanıtladı. Değerini bulursa satarız. Yoksa devam eder.

HIRVATİSTAN’LA, Dünya Kupası’nda çeyrek finale kalan ve Danimarka maçının en iyilerinden biri olan Vida’yı transfer etmek için İngiliz kulüplerinin ısrarı sürüyor. Özellikle Everton ve Leicester city bu konuda Kartal’ın kapısını aşındırıyor. Vida’ya gelen tekliflerle ise bizzat Başkan Fikret Orman ilgileniyor. Orman, Rusya’da gururla takip ettiği, başarılı oyuncunun satışı konusunda aceleci değil. Beşiktaş yönetiminin bu konudaki görüşü ise şöyle:

Tombik

HERKES GÖRDÜ

Vida bugüne kadar çok başarılı maçlar çıkarttı. Belki de final oynayacak. Güçlü ve hırslı bir oyuncu. Onu isteyenler 15 milyon euroyu gözden çıkartacak. Çünkü o pozisyondaki meslektaşlarından çok daha başarılı olduğunu gördük. Zaten transfer ilgisi de kulüplerin bunun farkında olduğunu gösteriyor. Değerini bulursa satarız, bulmazsa Beşiktaş’ta oynamaya devam eder. Acelemiz yok.

Bayan Vida soyuldu

DÜNYA Kupası’nda oynayan Vida’nın Hırvatistan güzeli olan 25 yaşındaki eşi Ivana Vida’nın arabasının camları kırıldı. Yol kenarına park eden kırmızı renkli lüks aracının sağ camının kırıldığı ve içindeki eşyaların alındığı bildirildi. Ivana Vida, “Beni şok etmedi. İçinde çalabilecekleri örümcek adam ve tavşandan başka bir şey yoktu” diye konuştu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks