Beyaz Saray’ın internet sitesinde ‘Rojava’nın Yemen olmasına izin vermeyin.’

Beyaz Saray’ın internet sitesinde terör örgütü propagandası.

Beyaz Saray’ın internet sitesinde terör örgütü propagandası.

ABD Başkanı Trump’ın Suriye’den çekilme kararı sonrası PYD/PKK terör örgütü tarafından Beyaz Saray’ın internet sitesinde ‘Rojava’nın Yemen olmasına izin vermeyin’ başlıklı bir imza kampanyası başlatıldı.

ABD’nin Suriye’den çekileceğini açıklamasının ardından harekete geçen terör örgütü Beyaz Saray’ın internet sitesinden bir imza kampanyası başlattı. 19 Aralık’ta başlatılan ve Demokratik Suriye Güçleri’ni (DSG) adı altında terör örgütü PYD/PKK’yı koruma çağrısı yapılan ‘Rojava’nın Yemen olmasına izin vermeyin’ başlıklı kampanyaya şu ana yaklaşık 2 bin kişi imza verdi. İmzacılar, 100,000 imza toplanmasını hedefliyor.

Tombik

TÜRKİYE’Yİ SUÇLADILAR

Başlatılan kampanyanın metninde, “Trump yönetimi, Türkiye’nin Afrin’deki savaş suçlarının da tescillendiği bir dönemde, ABD birliklerini Suriye’den çekmeyi planlıyor. Türkiye Cumhurbaşkanı R. T. Erdoğan, kısa süre önce yaptığı bir konuşmada, bölgeyi istila etmek için yakın zamanda bir saldırı düzenleyeceklerini belirtti. Seçilmiş temsilcilerimizden, Türkiye’nin Fırat’ın doğusundaki Rojava’ya saldırması durumunda doğacak kötü sonuçları engellemelerini istiyoruz” şeklinde skandal ifadeler yer aldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks