Bir gece kulübüne düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, 66 yabancı uyruklu kadın yakalandı.

Çoğu Rus ve Ukraynalı 66 kadın kurtarıldı.

Ankara’da büyük operasyon! Çoğu Rus ve Ukraynalı 66 kadın kurtarıldı.

Ankara Emniyeti Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bir gece kulübüne düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, 66 yabancı uyruklu kadın yakalandı.

Benzer Haber
1 2

İnsan ticareti ile mücadele kapsamında, Ankara Emniyeti Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti İle Mücadele Şube Müdürlüğü personelinin yaptığı çalışma sonunda, Ankara’da faaliyet gösteren bir gece kulübünde, çoğunluğunu Rusların ve Ukraynalıların oluşturduğu yabancı uyruklu kadınların konsomatris olarak çalıştırıldığı anlaşıldı.

Tombik

Ülkelerinden, halka ilişkiler uzmanı, dansçı, büro ve ofis çalışanı olma vaadiyle getirtilen kadınların, gece kulüplerinde konsomatris olarak çalıştırıldığı belirlendi. Bu neticede gece kulübünün bulunduğu adrese operasyon düzenlendi. Çoğunluğunu Rus ve Ukraynalı kadınların oluşturduğu 66 yabancı uyruklu kişi polis ekiplerince yakalandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks