Bir tamirhane ve eve eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah.

Tamirhaneden cephanelik çıktı.

İstanbul’da narkotik operasyonu! Tamirhaneden cephanelik çıktı.

İstanbul’da narkotik polisi tarafından bir tamirhane ve eve eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri, kentin göbeği Şişli’de bir motosiklet tamirhanesinde çok sayıda ruhsatsız silah bulunduğu ve iş yerine gelen bir torbacının Kağıthane’deki evinde uyuşturucu madde depolandığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Narkotimler, günler süren fiziki ve teknik takip yapmalarının ardından hedeflerindeki 3 şahsın torbacılık yaptığını ve silah depoladığını tespit etti. Bunun üzerine operasyon için düğmeye basan polis, hazırlıklarını tamamlayarak şahısları takibe aldı. Hedef şahısların Mecidiyeköy Kısmet Sokak’taki bir tamirhanede olduğunu belirleyen narkotimler, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 20.00 sıralarında harekete geçti.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks