Birazcık profesyonel olabilir misin?

Hadi biraz bilinçli insan olalım...

Birazcık profesyonel olabilir misin?

Yani birazcık bilinçli insan olma şansın var mı? Kafanı kaldırsan da önüne baksan. Ya da gökyüzüne doğru ellerini kaldırsan…

  • Hayatın yalandan dolandan, sahtecilikten, çaylaklıktan ve acemilikten meydana gelmediğini anlasan,hatta azıcık mütevazi olup da karşındaki insana saygı göstersen, önünden geçen çocuklara gülümsesen, toplumsal bir probleme el kaldırsan, insana ve insanlığa zarar verenleri şikayet etsen, yolundan geçen hayvanlara bir parça ekmek su ikram etsen, gittiğin yerlerde insanlara gülümsesen, konuştuğun dili en iyi şekilde konuşmaya çalışsan, paylaşılan bilgileri okusan ve biraz öğrensen sonra her durumu aklına sorsan ve toplumsal düşünsen…Yanlışları yanlış olarak kabul etsen, samimi olup bize doğruları söylesen… İşte o zaman profesyonelliğe adım atmış olacaksın. Profesyonellik sana bilinçli insan olma yollarını gösterecektir.
Benzer Haber
1 100
Tombik

Aydınmış gibi görünmek, ünvan sahibi olmak, kariyer yapmak, paraya sahip olmak seni asla profesyonel yapmaz. Bilinçli insan gibi olabilirsin ancak paranın, mevkinin ve ünvanın verdikleri ile bilinçlisindir. Onun için kendini profesyonel zannedenlere diyorum ki, sahip olduklarınız sizi profesyonel yapmaz, hareketleriniz ve yaşam tarzınız sizi profesyonel olarak gösterir.

  • Hadi bugün biraz profesyonel olmaya çalışalım. Belki yanlış dönen çarkı durdurur kendimizi toplumsal bir insan olarak algılarız.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks