Birçok firmanın sapkınlara oluk oluk para akıttığı ortaya çıktı.

Türkiye’de kazanıp sapkınlara yediriyorlar.

Türkiye’de kazanıp sapkınlara yediriyorlar.

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan ve ülkemizde faaliyet gösteren birçok firmanın sapkınlara oluk oluk para akıttığı ortaya çıktı. Ünlü spor giyim markası Nike, ülkemizden elde ettiği kârın 2.5 milyon dolarını her yıl homolara hibe ederken, petrol firması Shell’in de LGBTİ’li derneklere bağışta bulunduğu ve sapkınları istihdam ettiği belirlendi. Coca Cola, Chevrolet, Algida, Colgate gibi firmaların ise sapkınlığı meşru gösterici reklamlar hazırlaması dikkat çekti.

Türkiye’de faaliyet gösteren birçok küresel ölçekli firma LGBTİ’li sapkınları finanse ediyor. Otomobil, gıda, giyim, akaryakıt ve kişisel bakım ürünleri üreten şirketler, ülkemizden kazandıkları paralarla aile düşmanı eşcinsel ahlaksızlara maddi destek sağlıyor. Nike ve Shell gibi firmalar sapkınlara parasal destek ve istihdam imkanı sağlarken, Colgate, Coca Cola, Algida, Chevrolet gibi firmalar ise çektikleri reklam filmleriyle eşcinselliği meşrulaştırıyor. Skandal içerikli reklam filmleri birçok ülkede çeşitli dillerde yayınlanırken, Türkiye’deki imajlarının zedelenmemesi için ahlaksız reklamları yayınlamıyorlar. Cebimizdeki parayı ‘hülle’ yoluyla alarak sapkınlara peşkeş çeken firmaların bu tavrı ise ‘kapitalist kurnazlığı’ olarak yorumlanıyor.

Tombik

Milyonlarca dolar akıtıyorlar

LGBTİ’li homolar, küresel çaptaki firmalardan akıl almaz destek görüyor. Amerikan menşeili spor giyim markası Nike, ülkemizdeki satışından elde ettiği kazancın 2.5 milyon dolarını her yıl sapkınlara bağış olarak gönderiyor.

Ülkemizde de birçok istasyonu bulunan Shell de, homolara destekte sınır tanımıyor. Eşcinseller için çeşitli eğitim faaliyetlerine destek veren Shell, ‘görünülürlüklerini artırmak’ amacıyla homoları istihdam ediyor.

Detaylar, haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks