Bitmeyen bir yaratılış döngüsü.

Yaratılışın amacı ve sonucu...

Neden yaratıldık bir düşünmek gerek…

İnsan yaratıldı, daha sonra çoğaldı, daha sonra çalıştı, daha sonra kazandı, daha sonra daha fazla kazanmak istedi, daha sonra daha fazla, daha fazla derken hükmetmeyi öğrendi. Diğer insanları sömürmeyi öğrendi. Sonra ise zulmü getirdi. Sonra ise acıyı, hüznü ve gözyaşını… Sonuç; hiç bir şey değişmedi insan yeniden yaratıldı…yeniden ve yeniden…taki yeniden yaratılmak üzere yeniden… Önemli olan neydi. Sürekli yaratılmak mı yoksa acıyla biten bir son mu? Hayır.

  • Var olmanın tek bir sonucu var, ‘O‘ da yaratıcı. Var olmak, yok olmak üzerine kurulmuş bir dalgadır. Bir döngü içerisindedir ve hep meydana gelir. Biz bu dalgalarda meydana gelen birer mikro organizmadan farklı değilizdir.
Benzer Haber
1 100
Tombik

Her ne kadar sahip olduğumuz akıl ile sonumuzu getirsek de var olmanın anlamını kavradığımız an bunlarıda anlayabiliriz. Ve belki yaratıcının vereceği bir enerji ile bu döngüden kurtulup onun gerçekte yaratmış olduğu ‘ İnsan‘ a dönebiliriz.

  • Matrix’in filminin ana temasında da bu anlatılmak istenmektedir. Ancak metaryal bir yaklaşım ile yapılan bir film olduğu için bizi bir kodlama içine sokmuşlar ve bu kodlamadan kurtuluş yolunu anlatmaya çalışmışlardır. Doğru bir yaklaşımdır. Fakat onlarda ki yaratıcı makinelerdir ve bunun başında da bir insan olduğu için metaryalist bir düşünmenin sonucudur. Çünkü onların kurduğu hayat formu bu şekilde ilerlemektedir ve sonucuda bu olacaktır. Gerçek sonuç kesinlikle bu değildir. Gerçek sonucu ancak yaratıcı ve onu anlayan ‘İnsan‘ bilecektir.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks